Barcelona si po prehre v La Coruni nemôže dovoliť ďalšie zaváhanie. V rámci 28. kola španielske ligy sa Katalánci predstavia na domácej pôde proti Valencii, ktorá nie je v bohvieakej forme. Naposledy iba remizovala doma s Gijónom a predtým vyfasovala od Atlética Madrid trojku. Zvládnu zverenci Luisa Enriqueho povinnú jazdu? Tipnite si, sledujte zápas naživo na TV Tipsport a povzbuďte svojich miláčikov v boji o dôležité body!

Valencia je síce za očakávaniami, ale netreba zabúdať, že päť kôl dozadu dokázala zdolať najväčšieho konkurenta Blaugranas - Real Madrid! Takže podcenenie nemôže byť na mieste. Manuli verí, že Barca si dá pozor na ofenzívne tykadlá Munira so Zazom a zároveň šupne pár gólov. Borec očakáva vo svojej analýze výhru katalánskeho veľkoklubu v hendikepe 0:1 pri kurze 1,32. Ako to vidíte vy?

Podeľte sa o vaše tipy v Tiket aréne alebo sa môžete nechať inšpirovať skúsenými stratégmi a zabojovať o lukratívne výhry! Najväčšia tipérska komunita ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárne súťaže a množstvo ďalších atraktívnych príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte skvelé výhody a našlapaný vstupný bonus!

Nezabúdajte, že všetky priame prenosy z Primera División sú Vám k dispozícii na TV Tipsport! Okrem španielskej ligy je to napríklad Copa del Rey, kde Barcelona obhajuje celkový triumf. Chceli by ste vidieť naživo aj ďalšie top súťaže ako Bundesligu, Seriu A, či Ligue 1? Zaregistrujte sa a využívajte skvelé výhody najväčšej tipérskej komunity.

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.