Na Barcelončanov čaká anglický týždeň. Po výhre 4:1 v Granade je tu v rýchlom slede ďalšie ligové stretnutie. Nepôjde však len tak o hocijaký súboj, súperom Kataláncov bude totižto štvrtý tím tabuľky FC Sevilla! Ako dopadne tento napínavý súboj? Nenechajte si ho ujsť v priamom prenose!

Predchádzajúce vzájomné stretnutie týchto tímov sa skončilo na Štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána výhrou Barcelony v pomere 2:1. Uspejú Blaugranas aj na domácej pôde? Najväčšia tipérska komunita je o tom presvedčená!

„Sevilla hrá vonku nesmierne ofenzívne, keď dokázala skórovať v 15 zápasoch až 27-krát. Obrana domácich navyše nie je skalopevná a na Camp Nou sa dokázali presadiť celky ako Gijón, Leganés, Espanyol... Barca podľa mňa tento ostro sledovaný duel vyhrá,“ vyjadril sa k tipu domáci a každý tím dá gól pri kurze 1,98 Vorech66. A čo prognózujete vy?

Podeľte sa o vaše tipy s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy a buďte odmeňovaný. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami, zabojovať o lukratívne výhry a sledovať tisícky priamych prenosov naživo! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

resten

-6
2017-04-05 15:45:02

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.