Koniec Primery División sa blíži a stále nie je rozhodnuté o titule. Vybojuje si ho Real Madrid alebo Barcelona? Bližšie k nemu je Biely balet, ktorý má zápas k dobru. Pusinky však v najbližšom kole nečaká žiadna prechádzka ružovým sadom, keďže na Santiago Bernabéu príde FC Sevilla! Naopak Blaugranas cestujú na pôdu Las Palmasu. Ako bude vyzerať boj o šampióna po 37. kole? Sledujte všetky zápasy španielskej elitnej súťaže v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Čo očakávať od súpera z Kanárskych ostrovov? Game0ver má jasnú predstavu a vo svojej analýze odporúča tipovať výhru Messiho a spol. v hendikepe 2:0. „Naposledy, keď hral Las Palmas doma, dostal od Atlética päťgólový debakel. Trúfam si tvrdiť, že útok Barcelony v čele s MSN je stále kvalitnejší ako ofenzíva Atlétov. Od víťazného El Clásica hrajú Katalánci výborne.“ Skúsite to s tipérom pri kurze 1,60?

Barcelona by si mala výhru bez problémov vydobyť, ale príde zaváhanie Madridčanov? „Sevilla je posledný súper, ktorý by mohol hrýzť. Zverenci trénera Zidana potom hrajú s Celtou aj Malagou, a tí podľa mňa kvalitou na Sevillistas nemajú. Ako tipér verím, že Real vyhrá, ale nemyslím si, že to bude s čistým kontom. Z posledných 11 zápasov v lige si ho udržal len raz a aj to proti Granade, ktorá patrí o súťaž nižšie,“ zanalyzoval dôležitý zápas augustuxxx. Jeho tip? Vyhrajú domáci a každý tím dá gól v kurze 1,80. Vidíte to rovnako?

Nahliadnite do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva. Ešte nie ste zaregistrovaný? Nevadí, môžete tak spraviť TU a okamžite získate 5 EUR zadarmo na prvé stávky so vstupným bonusom 999 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Messiking

4
2017-05-14 17:11:14

Dnes real prehra, a ak by som podal tiket tak by som dal dvojtip 2-2, ze sevilla vyhra polcas aj zapas.... s krasnym kurzom

Danny

0
2017-05-14 18:08:56

Ja som skusil cistu 2ku tak uvidime ... verim vo vyhru nasich aj sevilly

BarcaFan4502

3
2017-05-14 18:51:29

myslim si ze real vyhra zase so stastim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.