Prvý tím FC Barcelona je stopercentne pripravený na dnešný posledný duel tridsiateho ôsmeho kola La Ligy Santander, v ktorom nastúpia zverenci Luisa Enriqueho doma proti Eibaru. Ročník neskôr ukončia finálovým súbojom v Copa del Rey, ktorý odohrajú proti Deportivu Alavés.

Astúrijský kouč mal ešte včera počas posledného predzápasového ligového tréningu v tejto sezóne okrem dostupných hráčov áčka aj Marlona Santosa da Silvu Barbosu z rezevy. Talentovaný dvadsaťjedenročný stredný obranca odohral posledné stretnutie Blaugranas proti Las Palmas.

Barca má stále šancu na zisk ligového titulu, hoci tentoraz to Katalánci majú vo svojich rukách iba čiastočne. Za predpokladu totiž, že aj Azulgranas získajú tri body proti Eibaru, bude dnes Málaga musieť zdolať Real Madrid. Lopta je však guľatá a my sme sa už naučili, že futbal je nevyspytateľný a veriť treba do poslednej minúty.

Zdroj: fcbarcelona.com
Foto: fcbarcelona.com

Kapo614

7
2017-05-21 12:46:24

preco mam pocit, ze oni na treningu stale len bago hraju :D ci na tych videach nemozu zverejnit nic ine?

quentin

0
2017-05-21 16:35:17

Hlavne nech odohrajú zápas ako sa na takých hráčov a klub patrí s takýmto súperom, teda pekný útočný kombinačný futba a skončiť s čistým kontom, napr. 5:0! Druhá vec, rovnako to platí pre finále CdR! No a, ak sa stane zázrak, tak Sergio sa stane hrdinom FCB pri výhre Malagy vs RM 1:0 gólom v 93. minúte. Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.