Ihneď po zisku trofeje Copa del Rey komentoval nádejný talent Paco Alcácer svoju uplynulú sezónu v drese Barcelony a vyjadril veľkú radosť z toho, ako napokon zapadol a ukončil sezónu vo forme.

Po príchode z Valencie čelil tento hrotový útočník vlne kritiky, kedy nielenže nedával góly ale prakticky sa ani len nedostával k lopte. To sa však zmenilo, Paco sa štýlu svojho nového zamestnávateľa prispôsobil a napokon dokázal hrať na vysokej úrovni aj v dôležitých zápasoch ako napr. El Clásicu na Bernabeu alebo včerajšom finále Copy, kedy aj skóroval.

Pre denník MARCA Paco povedal: "Veci sa pre mňa veľmi zlepšili, oproti začiatku sezóny, kedy som nedokázal dať gól. Potreboval som sa zlepšiť, prispôsobiť, a ako sezóna prebiehala, sa mi to podarilo."

"Doma ma naučili vydať zo seba absolútne všetko, najmä keď veci nevychádzajú podľa mojich predstáv. Som nesmierne rád, že som mohol pomôcť tímu gólom vo finále," pokračoval Paco.

Mladý Španiel si je navyše absolútne istý tým, že hrá v jednom tíme s najlepším hráčom sveta. "Byť s Leom na jednom ihrisku je absolútne fantastické. Je najlepší na svete a dokazuje to každým dňom," povedal Alcácer.

zdroj: forcabarca.sk
foto: marca.com

Pavlajs

31
2017-05-28 11:22:51

Skvělej hráč, nejdřív se mu nedařilo, ale postupně se zlepšil a jako náhrada za Luise naprostá spokojenost. Navíc bych se nebál vsadit na něj do budoucna.

AndreasGerardi

14
2017-05-28 11:52:19

Osobne si myslim, ze ako on tak aj Gomes su napokon skvele kupy. Bohu zial, formu chytili neskoro. Ale buducnost je podla mna v dobrych rukach. Osobne cakam viac prilezitosti pre Denisa. Ten podla mna ma nato, aby vystriedal Rakitica.

Mates19

4
2017-05-28 12:02:02

Tu nemôžeš písať nič na obhajobu Gomesa ktorý od apríla podáva podla mňa pohode výkon za výkonom...to je ale už tak tu ludia na jeho dobre odohratom zápase hladajú vždy nejakú chybu čo je dosť smutné...ale to už tak býva aj v živote že od ludí sa dočkáš skôr poníženia úrážania ako podpory a rešpektu

BarcaFan4502

0
2017-05-28 15:25:20

podava v pohode vykony????? mal 1 dobry zapas,podla mna by sme ho mali predat

tunno

15
2017-05-28 12:05:08

Paco sa od prvych zapasov dostaval do cistych sanci len ich nepremienal takze bolo od zaciatku jasne ze to je trefa do cierneho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.