Leo Messi, vicekapitán FC Barcelona, poskytol britskému magazínu FourFourTwo pútavý rozsiahly rozhovor, ktorého plné znenie periodikum uverejní vo svojom júnovom vydaní. Na svetlo sveta sa zatiaľ dostali na stránku časopisu iba útržky tohto interview, ktoré sú však dostatočne zaujímavé samy osebe.

Lionel Messi si nesmierne cení svoj presný zásah zo Santiaga Bernabéu, ktorý okrem zisku troch bodov znamenal pre argentínskeho futbalistu i päťstý kariérny gól v drese FC Barcelona. "Pokiaľ by sa mi ten gól streliť nepodarilo, v lige by sme už nemali šancu. Bol to zásah, ktorý nám umožnil bojovať o titul aj naďalej. Vydarený bol však celý deň, bol to deň, keď mi vychádzalo všetko, v tú noc sa mi podarilo dosiahnuť všetko, čo som chcel," vravel.

Barce sa napokon trofej z La Ligy Santander získať nepodarilo, no Katalánci vybojovali Španielsky kráľovský pohár. Pre Lea Messiho to bol v jeho dvadsiatich deviatich rokoch tridsiaty titul za Blaugranas. Svoje o tom povedal na svojej poslednej tlačovke i Luis Enrique, na ktorého slová si pri tejto príležitosti zaspomíname. "Bude mať tridsať rokov a získal tridsať titulov. Nie je to zlé. Na to, aby bol najlepším, nestačí mať len talent, pracovať na sebe musíte tvrdo aj po kondičnej stránke, a to Messi robí. Stará sa o seba v najväčšom možnom rozsahu, no na to, aby bol číslom jeden, fyzickú stránku nepotrebuje. Messi tu bude ešte nesmierne dlho. Dúfam, že v takejto výkonnosti bude pokračovať, aby sme si jeho hru užívali ešte niekoľko dobrých rokov," tvrdil Lucho, s ktorým nemožno nesúhlasiť.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Zorrrro

top komentár
52
2017-06-02 07:48:43

Ako dviha dres pred fanusikmi? Bez debaty najkrajsi moment tohto roku.

Fazy

24
2017-06-02 08:21:56

V momente keď dal rozhodujúci gól v posledných sekundách zápasu môžem povedať, že taký slastný pocit som ešte nikdy nezažil (snáď len pri šiestom góle Sergia Roberta proti PSG v LM) a zároveň som bol strašne hrdý, že som fanúšikom Barce. Ten zápas mám celý nahratý a púšťam si ho skoro každý týždeň a napriek tomu som neustále napätý a pri góloch mám rovnakú radosť ako pri live prenose.

LaBrie

18
2017-06-02 10:14:36

Bars by Leo vydrzal aspon tak dlho v Barce ako Totti v Rime :DDD

BarcaFan4502

2
2017-06-02 21:47:45

zoberte si ze fandov realu muselo jebnut ked dostali v poslednej minute gola,ale tak im treba

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.