Stredný obranca stále v službách FC Barcelona sa oženil s Polly Parsons, matkou svojich dvoch detí.

Thomas Vermaelen, belgický stredný obranca, ktorý je i naďalej kmeňovým hráčom Barcy, sa tento pondelok v Taliansku oženil s Polly Parsons, matkou svojich dvoch detí Raffa a Romana. Zadák zorganizoval veľkolepú, avšak príjemnú oslavu, na ktorej okrem iných nechýbal ani jeho bývalý spoluhráč Robin van Persie.

Vermaelen, ktorý uplynulú sezónu strávil na hosťovaní v Ríme, mal opäť obrovské problémy zdravotného charakteru, pre ktoré hrával len veľmi nepravidelne, a v Serii A sa tak výraznejšie nepresadil. Taliansky celok podľa všetkého možnosť odkúpiť ho nastálo za osem miliónov eur nevyužije, a tak si Belgičan bude musieť s najväčšou pravdepodobnosťou do nasledujúceho ročníka nájsť nový celok.

Stredný obranca z Antverp, ktorý prišiel do Barcy v lete roku 2014 z Arsenalu za desať miliónov a ďalších deväť v bonusoch, je stále právoplatným hráčom katalánskeho veľkoklubu, s ktorým má kontrakt platný do roku 2019. Blaugranas s ním však do budúcnosti nerátajú a na Thomasa tak zrejme čaká ďalšie sťahovanie.

Nech už ale dopadne jeho profesionálna budúcnosť akokoľvek, sympatickému Vermaelenovi gratulujeme k najkrajšiemu dňu jeho života a prajeme mu veľa šťastných dní po boku jeho polovičky a dvoch detí.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com, sport.es

Shattered

15
2017-06-13 15:58:16

Divím se že se při tom nezranil xD Jen vtipkuju :)

Jhonys

7
2017-06-13 18:48:55

zlomený prst při nandávání prstýnku :D :D

abstinent

3
2017-06-13 20:28:14

ked otvaral sampus tak si zlomil ocnu kost :DDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.