Barca momentálne nezvažuje to, že by v lete priviedla nového stopéra. Valverde a Robert Fernández sa rozhodli, že štvoricou stopérov pre budú sezónu budú Mascherano, Piqué, Umtiti a Marlon. Nie je to azda žiadne prekvapnie, i keď sa polemizovalo o tom, že by sa El Jefecito vrátil do stredu poľa.

Mužstvo v lete opustí Mathieu. S Francúzom sa už do budúcna neráta, nebude sa však zaňho zháňať náhrada, keďže má Barca k dispozícii práve Marlona Santosa.

Toho Barca odkúpi, to je dnes už jasné. Valverde si ho predtým ešte oklepol a tento transfer vraj odobril. Vystačiť by si teda mal so štvoricou, ideálne by ale bolo, keby do klubu prišiel ešte niekto typu Eric Abidal – primárne ľavý obranca, ktorý však má dostatočnú výšku a silu na to, aby hral v srdci obrany.

Počas Luchovej prítomnosti na lavičke sa ešte hovorilo o tom, že by klub mohol priviesť Davinsona z Ajaxu, ten by však stále asi 25 miliónov. Skauti si ho poriadne preklepli, podmienky spĺňal, no jeho kúpa nebola až takou prioritou. S Marlonom to môže fungovať veľmi dobre.

zdroj: md.com
foto: md.com

Busque5x5

8
2017-06-13 19:01:45

A od januára, prichádza aj Yerri Mina, ak dobre viem

Dr-QQ

9
2017-06-13 19:52:08

Tak to je v poriadku. Inde nás tlačí topánka, čiže kopačka. :-)

abstinent

0
2017-06-13 20:01:18

kupa stopera je zbytocna kedze marlon presvedcil ze vie zahrat ako nahradnik

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.