Vo Francúzsku sa začínajú zamýšľať nad myšlienkou, že Marco Verratti skutočne odíde z Parížu Saint-Germain do Barcelony. Túžbou hráča je opustiť Paríž a prijať novú výzvu niekde, kde bude vyhrávať trofeje. Prestížne noviny L'Equipe už špekulujú o jeho možných náhradách.

Nedávne komentáre Verrattiho agenta spustili alarmy, keď sa pre Sky Sports vyjadril, že "PSG už pozná naše myšlienky, no je náročné dohodnúť sa. Nie je to otázka Barcelony, ale projektu. Riadim kariéru šampióna a šampióni vyhrávajú tituly."

Ako 'vnútorné riešenie' sa núka Adrien Rabiot. Verrattiho spoluhráč má 22 rokov a zapôsobil ako pod Laurentom Blancom, tak aj pod Unaiom Emerym. Ďalšie zo zaujímavých alternatív sú Giacomo Bonaventura, ktorý by priniesol útočný profil, alebo čilský reprezentant Arturo Vidal, hráč, ktorý oblieka dres Bayernu Mníchov a dokáže každú sezónu odohrať cez 50 zápasov.

Mladý vek a veľký potenciál Saúla Nigueza sa tiež javia ako možnosť. V 22 rokoch sa už dokázal osvedčiť v mužstve Diega Simeoneho a zanechal dobrý dojem aj na najvyššej úrovni v Lige majstrov. Vďaka svojim kvalitám by mu nerobilo najmenší problém zapadnúť do francúzskeho tímu. O niečo menej pravdepodobný je prestup Kanteho z Chelsea. "Je viac defenzívnejší ako Verratti, preto by vedľa seba potreboval útočnejšieho hráča." Predposlednou a to šiestou možnou náhradou je rímsky Radja Nainggolan. 29-ročný Belgičan strelil v tejto sezóne jedenásť gólov a blysol sa piatimi asistenciami. Na záver tu máme Jean Michaela Seriho, šikovného záložníka, ktorý sa spomína takisto v súvislosti s Barcelonou v prípade, že by sa im nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca zisk Marca Verrattiho.

TIP | La Masia disponuje stále najväčším počtom talentov

zdroj: sport-english.com

foto: lequipe.fr

Vendeta

top komentár
56
2017-06-13 19:04:36

Dufam že jedneho dna sa zobudim a bude tu článok, Oficialne: Veratti prestupuje do barcelony :)

Samozrejme nie na prvý apríl :D

abstinent

7
2017-06-13 20:00:39

na ten prvy april by ma to dost nastvalo :DD

Taylor

17
2017-06-13 20:25:59

Dúfam, že budem môcť napísať, poplačem si pri tom, a asi otvorím nejakú fakt dobrú fľašu... nealkoholického rumu :))) :D

Zorrrro

6
2017-06-13 22:07:43

Nealko rum, to bude nieco na sposob Majoneza light, ci podobne ojeby na zakaznikov? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.