Ahmed Balut, agent Ardu Turana, hovoril v zaujímavom rozhovore pre Cope o všetkých novinkách týkajúcich sa jeho zverenca. Bulut vyhlásil, že v Barce zatiaľ tureckého stredopoliara o jeho prípadnom predaji nikto neinformoval.

Ardov odchod

"Do dnešného dňa ma nikto z Barcy, aby mi povedal, že Arda je predajný, nekontaktoval. Naším plánom je tak, aby tam pokračoval aj v nasledujúcej sezóne. A dodnes som navyše nehovoril ani so žiadnym iným klubom na svete. Pokiaľ nám však Barca povie, že s Ardom neráta, bude to už o niečom inom."

Jeho situácia v Barce

"Arda má kontrakt platný ešte tri roky. V Barcelone je spokojný. Je síce pravdou, že táto sezóna preňho nebola jednoduchá, pretože ho sužovali zdravotné problémy a jej druhá časť sa mu príliš nevydarila. Arda je však spokojný a, samozrejme, výber Ernasta Valverdeho sa mu pre jeho trajektóriu a trénerské vlastnosti nesmierne pozdáva."

Koniec reprezentačnej kariéry

"Bolo to náročné rozhodnutie, no dobre si ho premyslel. Trvalo skutočne dlho, kým sa to zvrtlo takto. Teraz jednoducho cítil, že na koniec v reprezentácii nastal ten správny okamih. Všetci totiž hovoria o Ardovi, Ardovi, Ardovi. Cítil, že bol vždy stredobodom pozornosti on a nie národný výber. Arda sa má ale dobre. Už sa rozhodol, jeho reprezentačná kapitola sa jednoducho skončila."

Špekulácie o Ardovej prehre v kasíne

"Arda nikdy do žiadnej hry peniaze neinvestoval. To, že prehral v kasíne, je klamstvo. Je to očierňovanie."

Zdroj: marca.com
Foto: archív, marca.ocm

Vendeta

3
2017-06-15 11:14:33

Dalšia naša chyba je to že neskvalitnuujeme káder každý rok. Pozrime sa na našu zálohu. Vačšinanaších záložníkov neni schopná tahať tím a Klub s tým nič nerobí. Arda čo stál 40M nemá na základ zálohy. Napr takisto rakitič posledné dve sezony dosť priemerné zápasy a dopad na tvorenie hry velmi malý. Namiesto toho aby sme predali hráča ked má cenu tak len vyčkávame, nechávame ho v klube pokial nestratí cenu a potom ho predáme za prá drobných alebo pošleme na nekončené hostovania. Tažko sa mi to hovorí ale v tomto nás real už dávno predčil. Real obmiena káder každý rok. Kupuje draho ale len nespochybnitelnu kvalitu a predáva tak že na predaji ešte získaju. Oni maju lavičku minimálne o triedu kvalitnejšiu ako my. Zálohu dokážu kludne rozdeliť na dve formácie ktoré su takisto kvalitné.

Vendeta

3
2017-06-15 11:16:50

https://www.forcabarca.cz/... článok fanušikovi čo sleduje barcu podrobnejšie napovie prečo sme tam kde sme. Jeden z naj článkov čo som čítal o Barce

bruno1

-2
2017-06-15 17:29:43

ako sme mohli skvalitnovat kader ked sme 2,5 roka nemohli nakupovat? Z neporazitelnej barcy sa vdaka transfer banu rezirovanemu z madridu stala barca bez zalohy

Vendeta

2
2017-06-15 19:13:25

2.5 roka su dve prestupové obdobia? :D Kupovať sme mohli ale registrovať hráčov sme nemohli dve prestupové obdobia, to je 1 rok.
Keby to bolo ako píšeš tak toto leto by sme nemohli registrovať nových hráčov kedže sakcie fifa začali platiť až od zimneho pretupoveho obdobia 2015.

naqiria

10
2017-06-15 11:19:05

ak to nikto nespravil, podujmem sa.
Arda, odchadzas!

Messi19

1
2017-06-15 13:06:11

skapem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jhonys

6
2017-06-15 11:35:21

Já nevím, co zase plašíte.. Ernesto začal pracovat až tento týden, takže logicky se čeká na to, jaký on má na to názor.. klidně může dát pokyn k odchodu za týden, dva. On se potřebuje se vším seznámit a především s hráči. Někteří mi připadáte, že si to představujete všechno to dění okolo klubu jak Hurvínek válku...

Jestper9

3
2017-06-15 15:08:34

Môže sa stať aj to, že Valverde dá Turanovi také úlohy na ihrisku a tak mu napasuje štýl, že v novembri tu bude ospevovaný. jeho utápal ten štýl, ktorým musel hrať. Záloha vypojená z kreatívnej hry. Obrana obranuje a utok má dávať góly. Záloha bez formy a tvaru len pobehuje a zbiera a posiela dopredu lopty. Čo im nešlo ani. Prvá sezona super, ale aj ked uz Xavi nehrával prvé husle, kým bol v klube, tak to bolo ok. Potom... A to je pre hráča ako Turan ťažko hrať. Rozpamatajme sa ako hral v Atleticu. To bola radosť pozerať. Takže ako hráč ma isot svoje kvality.

abstinent

1
2017-06-16 09:00:24

turan+gomes+tello+mathieu+vermaelen predat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.