Potenciálny návrat Héctora Bellerína je ďalšou zo ság, ktorými značka FC Barcelona toto leto určite prejde, no ak sa to nakoniec podarí, nebude to prvý hráč, ktorý sa takto vrátil do metropole Katalánska po tom, čo si prešiel akadémiou Barcelony.

Čudná sága okolo Ivana de la Penu

Záložník odštartoval svoju kariéru prvými tromi rokmi na Camp Nou, no potom celkom nepochopiteľne v roku 1998 prestúpil za 15 miliónov eur do Lazia Rím. Tam si však veľmi nezahral, keďže sa hneď na to zranil a vypadol zo základnej zostavy talianskeho celku. Následne sa vrátil do Barcelona v rámci hosťovania, no zakotviť sa mu podarilo až u miestneho rivala, v Espanyole.

Sklamanie z návratu Gerarda Lopéza

V 17-stich rokoch opustil Gerard Barcelonu a pripojil sa ku iným Kataláncom - do Valencie, kde síce zažil pomalší štart, no následne si vydobil svoj prestup späť k blaugranas v roku 2000 za 20 miliónov eur. Nakoniec však bohužiaľ vôbec nenaplnil očakávania klubu.

Luca Garcia, záblesk hviezdneho hráča

Barcelonský mladík sa musel taktiež ukázať mimo svojho rodného klubu na to, aby si ho vo vedení FC Barcelona vôbec všimli. Na Camp Nou sa vracal v roku 2003 za 9 miliónov eur po tom, čo zažiaril v kádri Atlética Madrid. Ani tento prestup však nenaplnil očakávania fanúšikov a klubu a už po jednej sezóne sa sťahoval do Liverpoolu za Rafom Benitézom.

Piquého výlet

Návrat márnotratného syna sa udial v roku 2008, keď Gerard prichádzal za 5 miliónov eur z anglického Manchesteru United. Ihneď po prestupe si však zaistil miesto v základnej zostave a jeho účinkovanie zdobia trofeje z jednej z najúspešnejších období histórie FC Barcelona.

Fábregas a Barcelona - love story s nie veľmi šťastným koncom

Ako aj Piqué, tak aj jeho kamarátovi z detstva sa podarilo vydobiť si príchod späť na Camp Nou, keď v roku 2011 prichádzal ako londýnska hviezdička za 34 miliónov eur. Tento návrat však nebol to najšťastnejšie, keďže sa Cescovi nepodarilo si vydobiť pevné miesto v základe predtým, ako sa v roku 2014 sťahoval do modrej časti Londýna.

Výborný návrat Jordiho Albu

Ľavý bek sa vrátil do kádra Barcelony v lete 2012, keď si urobil skvelé meno u Netopierov z Valencie. Rýchlonohý ľavák prestúpil za 14 miliónov eur, čo v dnešnej dobe môžme povedať, že bola úctyhodná krádež.

Aleix Vidal, potenciálny Bellerínov rival

Dôvod, prečo Barcelona pokukuje po Bellerínovi je ten, že Aleix Vidal zatiaľ neukázal zo seba to najlepšie, a klub očakáva za 18 miliónov eur, za ktorých prestupoval zo Seville, predsalen niečo viac. Aleix zrejme potrebuje väčšiu konkurenciu.

Projekt s názvom Denis Suárez

Je ešte skoro na to, aby sme vedeli povedať, či bol návrat Denisa Suáreza pozitívny, alebo krok vedľa. Hráčova výkupná klauzula z Villarealu bol aktivovaná a mladučký záložník určite nesklamal, aj keď si zaslúžil viac herného času.

zdroj&foto: marca

fantomas

-3
2017-06-18 16:13:07

Luca Garcia? Je to Luis Garcia. Ibaže by to bol niekto iný. :D

denis_99

4
2017-06-18 16:49:28

Denis ani Aleix nie sú stratení synovia. Denis bol podpísaný zo City a išiel do Bečka, niečo ako Marlon. A Aleix už duplom nie, ten prestriedal množstvo klubov. Tušim bol viacej času v niektorej juniorke Realu ako v Barcelone.

myuren

3
2017-06-18 17:13:34

Denis predtým než odišiel do City hrával v La Masii.

denis_99

2
2017-06-18 17:18:55

za Celtu Vigo hral

Radovan

4
2017-06-18 18:26:24

Denis hral aj za barcu B ale myslim ze nieje z la masie

AndreasGerardi

4
2017-06-18 18:30:19

Ja len dufam, ze Bellerin je vtip.

abstinent

2
2017-06-18 18:56:20

Dôvod, prečo Barcelona pokukuje po Bellerínovi je ten, že Aleix Vidal zatiaľ neukázal zo seba to najlepšie, a klub očakáva za 18 miliónov eur, za ktorých prestupoval zo Seville, predsalen niečo viac.
toto ma dostalo,kua vidno ze zdroj marca

adriano

3
2017-06-18 19:01:12

Toto bude zase obchod storocia pre barcelonu.Neviem co na nom v barcelone vidia je to obycajny hrac nicim vynimocny.Namiesto toho aby im hraci z lamasie neodchadzali ako to bolo pri poslednych dvoch aby ich zaclenovali do aeniorskeho muzstva idu kupovat naspat za obrovske peniaze hraca len preto ze je odchovanec popri tom peniaze by klub mohol vyuzit aj lepsie.Ale stych hracov co prisli do barcelony sa osvescil jedine piqe a alba

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.