Prestupový kolotoč sa ešte nejaké tie týždne nezastaví. Predstavitelia Barcy mali nedávno stretnutie s Jorgem Mendesom, ktorému španielske denníky často hovoria aj Superagent. V hlavnom meste sa Mendes nachádzal asi 3 hodiny, na čo upozornil novinár z RAC1 – Gerard Romero.

Agent a jeho asistent sa nachádzali v Barcelone pravdepodobne preto, aby sa prejednalo, čo bude s Ardom Turanom a Andrém Gomesom. Obaja hráči totiž majú ponuky a v lete by mohli klub opustiť.

TIP | Turan chce dodržať svoju zmluvu

Čo sa Ardu týka, tak o jeho osobu majú záujem stále aj kluby z Číny, no ozvalo sa aj niekoľko mužstiev z Anglicka či Španielska či Turecka. Naposledy sa spomínal aj seriózny záujem Sportingu Lisabon.

Gomesa chcú zlákať 2 veľké mužstvá – Juve a Manchester United. S ním je však situácia trochu iná, Valverde s ním stopercentne ráta a klub nechce svoju veľkú investíciu pustiť už po jednej sezóne.

Ohľadom treba snáď doplniť ešte aj to, že by v ňom mohlo ísť aj o hráča Monaca – Fabinha, no a tiež Cancela či Semeda. Všetkých týchto futbalistov totiž Jorge Mendes reprezentuje a v spojení s Barcou sa často spomínali. Najmä o Cancelovi sa tvrdilo, že je veľmi blízko tomu, aby do Barcy prestúpil.

zdroj: md.com
foto: md.com archív

denis_99

8
2017-06-21 15:42:31

O Jogo (portugalske noviny) dnes píše, že sme otvorený prestupu Semeda. Chceme (vraj) ale natiahnúť čas keby sa podarí náhodou Bellerin. Benfica chce ale obchod uzavrieť čo najskôr.

denis_99

5
2017-06-21 15:45:13

druhá zaujímavá správa je, že podľa brazílskych medii má k nám v zime zadarmo prestúpiť Lucas Lima. https://www.transfermarkt.co.uk/...

anko1963

2
2017-06-21 16:23:25

a treťou zaujímavou správou pre mna je, že pre darmožráča existuje aj tak pekný výraz ako superagent a ten má ešte aj asistenta (minidarmožráča). Ak si prestup nevie urobiť (vybaviť) hráč sám, tak dane a financie si určite sám nerieši. Je mi záhadou, prečo teda nemajú zmluvne ošetrenú trestnoprávnu zodpovednosť na účtovníka alebo firmu, ktorá im účtovníctvo vedie.

denis_99

8
2017-06-21 16:49:48

pre mňa je Mendes vystupovaním a chovaním ďaleko pred takým Raiolom. A prečo si hráč nedojednáva prestupy? Určite každý futbalista má vo voľnom čase záľubu jednať milionkrat s klubmi. A agenti nie sú iba na prestupy ale aj sponzoring a všetko ostatné. Je to úplne bežná súčasť nielen futbalu ale napríklad aj v realitách a teraz nehovorím o predajoch bytu niekede v Bratislave ale milionovych sídlach niekde na Palm Beach.

LaBrie

11
2017-06-21 16:51:22

Arda, Mathieu v pohode mozu ist. Gomes asi zostane ak ho Valverde chce. Ale minimalne jeden sa zo zalohy bude musiet porucat ak nahodou pride Verratti (dufam) lebo tam je pretlak jak v papinaku....na ukor kvality.

abstinent

3
2017-06-21 21:22:55

nech ide gomes kade lahsie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.