Thomas Vermaelen, belgický zadák v službách FC Barcelona, si pravdepodobne do nasledujúcej sezóny našiel nové pôsobisko. Vermaelen, ktorý strávil posledné roky po hosťovaniach, sa do Katalánska vráti dvanásteho júla, keď sa u Azulgranas začína predsezónna príprava. Odísť by sa mohol do Premier League.

Thomas Vermaelen by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League, teda do ligovej súťaže, v ktorej zažil počas svojej profesionálnej kariéry azda najväčšie úspechy. Tentoraz by posilniť mohol Crystal Palace, mužstvo, ktoré trénuje bývalý futbalista FC Barcelona Frank de Boer. Nový manažér Orlov vidí v tridsaťjedenročnom obrancovi kvalitné posilnenie svojich zadných radov.

Zaujímavosťou je, že Frank de Boer by si vo svojom tíme vedel predstaviť i iného futbalistu Blaugranas, a to holandského gólmana Jaspera Cillessena. Obaja skúsení hráči by istotne Crystal Palace dopomohli ku cieľu klubu bezpečne sa v nasledujúcom ročníku zachrániť medzi elitou.

Vermaelen, ktorý strávil uplynulý ročník na hosťovaní v talianskej Serii A, teda konkrétne v AS Rím, zatiaľ vo svojej budúcnosti jasno nemá. Za futbalistu neprišla žiadna výnimočná ponuka, a tak by transfer naspäť na Ostrovy mohol byť správnym krokom.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

el_dominiko

14
2017-07-09 17:07:06

Myslím, že to bude pre neho lepšie keď odíde. Predsa u nás by len zohrieval lavičku alebo tribúnu. Tam má väčšiu šancu si zahrať. Dúfam, že tam nepôjde zadarmo, ale ako poznám naše vedenie, tak už neviem čo mám od nich čakať. Uvidíme... :)

tomasis

3
2017-07-09 17:50:39

Zadarmo?

abstinent

3
2017-07-09 18:42:04

nech len ide.hlavne nie zadarmo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.