V 2. predkole Ligy majstrov sa slovenský šampión MŠK Žilina stretne s top dánskym klubom z Kodane, ktorý suverénne ovládol domácu súťaž. Prvý zápas sa odohrá na štadióne pod Dubňom už dnes večer. Popasujú sa Šošoni o postup do ďalšej fázy? Tipnite si a o osude stretnutia rozhodujte naživo v live stávkach!

Žilinu počas prípravného obdobia opustil najlepší strelec Filip Hlohovský a pravý obranca Ernest Mabouka. Na ich posty sa podarilo vedeniu priviesť náhrady v podobe mládežníckych reprezentantov Juraja Chvátala a Róberta Polievku. Uvedú sa posily v dobrom svetle? A ako dopadne duel podľa najväčšej tipérskej komunity? Až 92 % tipérov je presvedčených o výhre zverencov trénera Solbakkena v kurze 1,83!

„Hra Žiliny v príprave, to je veľký chaos a chýba tomu hlava aj päta. Štyri prípravné zápasy a skóre 12:13 pripomína skôr útočné hokejové mužstvo než futbal. Žilina pred vlastnými fanúšikmi hrá pekný útočný futbal a sila v útoku tam je veľká,“ zanalyzoval trefu na každej strane (kurz 1,90) Martinez1989. Súhlasíte?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí.

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zapojte sa, získajte super výhody a vstupný bonus až 999 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Mirakva

-7
2017-07-12 15:53:01

Prehrajú to

abstinent

4
2017-07-12 18:03:33

verim ze kodan porazia a zvladnu tazky 2zapas

Marian

3
2017-07-12 21:59:26

Žilina to bude mať ťažké, lebo pustila kvalitných hráčov, ako minulé roky aj AS Trenčín a tak to aj dopadlo.Kodaň nie je žiadne béčko.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.