Gerard Piqué, stredný obranca FC Barcelona, je presvedčený o tom, že príchod Ernesta Valverdeho pomôže katalánskemu veľkoklubu po stránke motivácie.

V rozhovore pre japonský magazín Soccer King hovoril stopér barcelonského prvého tímu Gerard Piqué hneď o viacerých témach. "Manažéra sme menili už veľa ráz, kúpili a predali sme kopu hráčov, no filozofia Barcy sa nijako nezmenila. Žiadna zmena nie je potrebná. Valverdeho príchod znamená zväčšenie našej motivácie."

Stredný obranca sa ocitol v centre diania po tom, čo na sociálnej sieti Instagram zverejnil svoju fotografiu s Neymarom, pričom ku snímke dodal popis, v ktorom prezrádzal, že brazílsky futbalista ostáva na Camp Nou. Na následnej tlačovej konferencii však vysvetlil, že o žiadnu oficiálnu informáciu nešlo, naopak, Geri prispel len svojím subjektívnym pohľadom.

Piqué tiež hovoril o svojom sne. "Nenarodil som sa preto, aby som sa stal trénerom. Chcem byť prezidentom Barcelony, to je mojím snom. Keď zavesím kopačky na klinec, chcem byť pre klub prospešný akýmkoľvek spôsobom to bude možné," komentoval.

Gerard následne kritizoval rozhodcov a žiadal Medzinárodnú futbalovú federáciu FIFA o dôslednejšie používanie technológií. "Pokiaľ by som bol prezidentom FIFA ja, systém arbitrov by som zmenil. Je zrejmé, že sa svoju prácu robiť snažia, sú však vystavení obrovskému tlaku. Aby sme sa zbavili kontroverzií, bolo by fajn zmeniť zaužívané zvyky a začať používať technológie," dodal.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Alirael

28
2017-07-28 10:12:22

Uprimne. Nevidim moc dovodov preco by pique nemal byt prezidentom

LaBrie

10
2017-07-28 10:58:48

To je spravny clovek na taku funkciu!

LRDK

6
2017-07-28 11:04:36

Už aby tam bol!

abstinent

3
2017-07-28 14:21:19

ked vidim sucasneho prezidenta FCB tak myslim ze to uz horsie nebude.pique by bol fajn prezident

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.