Ernesto Valverde so svojím prvým tímom pracoval v tréningovom centre Ciutat Esportiva na posledných prípravách pred zajtrajším duelom o trofej Joana Gampera.

Barca je stále bližšie a bližšie ku začiatku novej sezóny, keď počas nedeľného rána absolvovali hráči jej prvého tímu posledný tréning tohto týždňa. Do prvého zápasu o Španielsky superpohár totiž ostáva presne týždeň, ešte pred ostrým štartom s Realom Madrid však na Kataláncov čaká priateľské stretnutie o Gamperovu trofej proti brazílskemu Chapecoense. Uskutoční sa už zajtra o dvadsiatej hodine a tridsiatej minúte.

Txingurri sa dnes mohol spoľahnúť na všetkých svojich zverencov, tím navyše doplnila dvoijca hráčov z rezervy blaugranas, brankár Adrian Ortolá a stredopoliar Carles Aleñá.

Na mužstvo čaká pred Trofeo Joan Gamper ešte jeden tréning, ktorý sa uskutoční pred zatvorenými tribúnami zajtra o deviatej hodine a tridsiatej minúte. Rovnako tak za spomenutie stojí, že hoci výkop duelu s Chapecoense je až po ôsmej hodine, všetci dôležití aktéri budú na Camp Nou už hodinu predtým. Budeme svedkami tradičného predstavovania kádra pred nasledujúcim ročníkom.

Zdroj: fcb.es
Foto: fcb.es

Zubohryz1

25
2017-08-06 21:50:41

OT: tak coutinho by mal byt na 100 percent nas, a zajtra by mal byt prestup oficialny!!!!!!!!!!
len zas dalej ze je cielom Paulino a to ma moc netesi

abstinent

7
2017-08-06 23:05:24

len dufam ze to je pravda.lebo media si nieco vymyslia a kauza je na svete

quentin

14
2017-08-06 22:21:45

Ja sa vážne obávam, aby Coutinho nebral našu FCB ako prestupovú stanicu do PSG za Neyom a tou brazílskou partičkou. A Paulinho? Ten chce prísť preto, aby bol na očiach a dostal sa do výberu na MS, nič viac. Ako vobec naňho prišli? Služobka do južnej Ameriky a skauti nájdu 2x lepších, mladších a min. o polku lacnejších!

ne1mar

5
2017-08-06 22:22:24

Neviete ci po tomto zapase bude pred superpoharom nejaky trening otvoreny? Inac keby bolo oficialne predstavenie coutinha na camp nou tak by som ho videl to by bolo mega

quentin

7
2017-08-06 22:25:44

Osobne, ak by to nevyšlo s Coutinhom, ukončil by som všetky, vážne všetky pokusy o nákup kohokoľvek a oznámil to aj oficiálne. Poučme sa z odchodu Figa! Gaspart by vedel rozprávať. Neunáhlime sa, a hlavne nestraťme viac než sme už odchodom Neya stratili.

quentin

6
2017-08-06 22:32:00

Doplním. Strata Neya je toho času iným hráčom nenahraditeľná. Áno, 222 mega máme zaňho. Ale! Silou-mocou kúpiť hoci aj hviezdu? Pravdepodobnosť total predraženia je hraničiaca s istotou! Druhá vec, adaptácia na klub a náš štýl hry! A tretia, žiadna kaša sa neje taká horúca aká je a ráno je múdrejšie večera...samozrejme myslím dlhší čas, min. do zimy.

quentin

8
2017-08-06 22:37:36

A posledná vec, dajme šancu naším mladíkom, Valverde je práve na toto expert! A reálny život nie je football manager, či fifa2017 a pod. a každé zlé rozhodnutie sa vráti 2x! Počkajme si na prácu Valverdeho, dajme mu čas. A skauti nech zatiaľ hľadajú a ak nájdu, nech je vedenie pripravené, ale v pokoji, nie v strese a zhone "lebo hneď a teraz".

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.