Všetko je už pripravené na obrovskú pondelkovú šou, dnes večer na Camp Nou uvidíme tradičné stretnutie o trofej Joana Gampera. Prvý tím si dnes posledný raz pred súbojom s brazílskym Chapecoense zatrénoval a vy si to teraz pozrieť môžete na videu.

Ernesto Valverde, extremadurský tréner FC Barcelona, dnes viedol posledný tréning pred zápasom o pohár zakladateľa katalánskeho veľkoklubu, keď si tradične okrem svojho prvého tímu prizval i dvojicu futbalistov z rezervy blaugranas. Podobne ako v posledných dňoch áčku Barcy robili spoločnosť brankár Adrià Ortolá a talentovaný tvorca hry Carles Aleña.

Vo večernom súboji budú len na tribúne sedieť André Gomes a Thomas Vermaelen, ktorí si privodili zdravotné problémy v piatkovom tréningovom stretnutí proti Gimnàstic de Tarragona. Kým prvého menovaného, portugalského záložníka, sužujú patálie s pravým bokom, belgického stredného obrancu trápi zranenie nohy.

Zaujímavosťou je, že na duel proti Chacoense sa ešte stále dajú kúpiť lístky, pokiaľ ste teda aktuálne v Barcelone, rozhodne by ste nemali dlho váhať. Na oficiálnej klubovej stránke sa vám ich zohnať podarí už za štyridsaťštyri eur.

Zdroj: fcb.com
Foto: fcb.com

Migeldream

4
2017-08-07 15:42:31

Ten Vermalen neni z Poltára ?? ;))

abstinent

2
2017-08-07 18:43:43

mozno z lednickych rovni

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.