Sezóna sa pre FC Barcelona oficiálne začína už túto nedeľu, keď sa zverenci Ernesta Valverdeho predstavia v prvom zápase boja o Španielsky superpohár proti Realu Madrid. Ešte pred tým, ako sa však vrhneme na El Clásico, sa poďme spolu pozrieť na to, ako dopadli ostatné Superpoháre.

Francúzsko

Ligoví šampióni z Monaka sa stretli s Paris Saint-Germain, pohárovými víťazmi, v tzv. Trophée des Champions, čo je francúzskym ekvivalentom Španielskeho superpohára. Zápas sa uskutočnil dvadsiateho deviateho júla v Tangier v Maroku a trofej sa podarilo získať favorizovaným Parížanom. Za Emeryho celok sa pri výhre 2-1 presadil po krásnom priamom kope bývalý hráč FC Barcelona Dani Alves.

Nemecko

Uplynulá sobota patrila Bayernu Mníchov, ktorý v DFL-Supercupe dokázal ako ligový šampión zdolať pohárových majstrov z Borussie Dortmund. Súboj, ktorý sa hrá tradične na štadióne víťaza pohára, ovládol tím Carla Ancelottiho po remíze 2-2 a následnom úspešnom penaltovom rozstrele.

Anglicko

V nedeľnej anglickej vezrii tejto súťaže, ktorú futbalový svet pozná pod názvom Community Shield, sme boli na Wembley svedkami londýnskeho derby. O trofeji rozhodovali opäť penalty a šťastnejší boli pohároví majstri z Arsenalu, ktorí zdolali ligových víťazov z Chelsea.

Taliansko

Talianska Supercoppa sa uskutoční trinásteho augusta, v ten istý deň, v ktorý Katalánci nastúpia do prvého súboja svojho dvojzápasu proti Realu Madrid. V zápase, ktorý sa začne o dvadsiatej hodine a štyridsiatej piatej minúte, uvidíme na Stadio Olimpico turínsky Juventus a Lazio.

Zdroj: fcbarcelona.com
Foto: fcbarcelona.com

Fluxor

-3
2017-08-13 13:31:22

Vsude jen 1 zapas, jen spanelsko musí byt vyjimecne omg.. Ještě bych dodal, ze Alvesuv gol sice vypadal pekne, ale byl po nepochopitelne chbe sudiho, který odsunul zed tak o 2 metry dal, nez mela stat ? I v televzini grafice bylo videt, ze kdby zed nestala tak daleko, tak alvesuv gol skonci ve zdi jako spatny primak.

Fluxor

1
2017-08-13 17:07:31

A ne snad mínuskači?!?! https://www.youtube.com/...

mathel

0
2017-08-13 13:47:45

Chlapi neaká Tv okrem O2 TV sport to dáva?

Lakerooo

1
2017-08-13 13:50:17

Zdá sa mi, že nie

abstinent

2
2017-08-13 14:07:48

vyskusaj http://www.sport365.live/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.