Pred zajtrajším prvým súbojom dvojzápasu o zisk Španielskeho superpohára sa na tlačovej konferencii objavil manažér Realu Madrid Zinedine Zidane. Francúz nezostal nič dlžný svojej povesti diplomata.

Finále na dva zápasy

"Máme pred sebou prvé stretnutie v Barcelone a potom odvetu v Madride, namiesto jedného súboja tak odohráme duely dva. Páčil by sa mi formát na jeden zápas."

Rotácie

"Uvidíte zajtra... Sme vo veľmi dobrej kondícii po fyzickej aj mentálnej stránke. Hrať by chceli všetci, a tak to má byť. Rozhodnúť sa budem musieť ja. Pripravený už je aj Cristiano [Ronaldo], je na tom veľmi dobre, mal síce dovolenku, no i napriek tomu, že s nami trénuje len niekoľko dní, je na tom po kondičnej stránke dokonale. Je pripravený."

Barca bez Neymara

"Hráč, ktorý nastúpi na Neymarovom poste, nebude Neymar, rozprávame sa o veľmi dobrom futbalistovi, no svoje kvality mať bude. Hráčov ako Neymar je len veľmi málo."

Koľko by stál on sám na dnešnom prestupovom trhu?

"Veľmi málo."

Isco a BBC

"Môžu si byť nápomocní. Každému potom musíte dopriať trochu oddychu, no možné to je. Nemôžem toho robiť veľa, uvidíme, v akom zložení budeme hrať zajtra."

Superpohár

"Španielsky superpohár má vysokú hodnotu, pretože je to ďalšia trofej, ktorú môžeme získať. Vieme, že proti Barcelone ide o niečo viac, pre mnohých je duel proti úhlavnému rivalovi iný, no u mňa sa nič nemení."

Jeho práca

"Snažím sa pracovať sedem dní v týždni, som predsa tréner a tímu musím niečím prispievať. Viem, kde som, a viem, že sa tu pracuje zo dňa na deň, zajtra nás napríklad čaká náročný súboj a posnažíme sa triumfovať. Vždy sa snažíme ísť na maximum. Na svoj káder mám obrovské šťastie."

Barca

"Nebude to nijako jednoduchšie, v ich tíme prebehlo viac zmien, no Barcelona je Barcelona a v konečnom dôsledku vieme, ako budú hrať. Ich idey sa nezmenia, už som povedal, že Neymarovi nie je rovný nik, je to nenahraditeľný futbalista, no na jeho miesto príde niekto nový, komu sa bude dariť tiež. Pokiaľ o tomto stretnutí budeme uvažovať ako o niečom jednoduchom, prehráme."

Zdroj: marca
Foto: marca, md

Fluxor

35
2017-08-12 14:11:17

Zidana je těžké nemít rád, ač je "z druhé strany". Měl podle mě nejepičtější zakončení kariéry ze všech fotbalových velikánů :D :D
A s tím, že superpohár by se měl hrát na 1 zápas souhlasím! Už tak toho mají kluby strašně moc

Negan

15
2017-08-12 15:25:21

Všade sa hrajú Superpoháre ne jeden zápas a v relatívne "normálnom" hracom čase. Zasa len Španielsko musí byť výnimočné - dva zápasy a času 22:00/23:00 ...

123456

1
2017-08-12 22:18:54

Negan - pokračuješ dobre, súhlasím s tebou

abstinent

17
2017-08-12 16:09:04

zidan je skvely trener ktory priniesol vela uspechov realu.

barcelonasvk

-5
2017-08-12 22:35:48

a rozhodcu si kde nechal ? :D

abstinent

-2
2017-08-12 22:43:39

je pravda ze aj rozhodca je 12.hrac realu.to sa musi uznat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.