Po boku Zinedina Zidana sa na tlačovej konferencii Realu Madrid pred prvým duelom dvojzápasu o Španielsky superpohár objavil i gólman Los Blancos Keylor Navas.

Dôvera

"Sme nesmierne pokojní, uvedomujeme si však, akú veľkú zodpovednosť máme pred sebou. Dôveru nám dodávajú tituly, ktoré sme získali predtým."

Kľúč ku triumfu

"Pokiaľ chceme vyhrať, musíme na ich trávniku strieľať góly. Spĺňame všetky predpoklady na to, aby sa nám to podarilo. Už teraz myslíme do budúcnosti, čo je najdôležitejšie, chceme víťaziť."

Únava z víťazstiev?

"Tu hráme pre víťazstvá, keď sa jedného dňa u niekoho táto mentalita zmení, viac za tento tím hrať nemôže. Všetci si uvedomujeme, že Madrid znamená boj o tituly, a preto ich aj chceme vyhrávať."

Neymar

"Jeho talent nie je žiadnym tajomstvom, nemôžeme však teraz uveriť tomu, že Barca bude bez neho slabšia, nie je to tak. Ten, kto nastúpi na jeho pozícii, nie je o nič horší."

Prispôsobenie sa v time

"Sme skvelou skupinou, na čele s trénerom a jeho tímom, sú nesmierne nápomocní. Vo chvíli, keď príde niekto nový, upravia všetko pre ich rýchlu adaptáciu, stávajú sa súčasťou našej rodiny."

Formát na dva zápasy

"To, či sa hrá na jeden, alebo dva duely, je vlastne jedno, všetko zo seba dáme tak či tak."

Zmena tímu

"Štýl hry je v Barcelone vždy jasný, nebude to zápas plný tajomstiev, rozhodnú len detaily. Cieľom bude urobiť iba minimum chýb."

Zdroj: marca
Foto: marca, md, sport.es

quentin

13
2017-08-13 08:47:45

Hoci to Navas ohľadom Neya a sile FCB povedal skor zo zdvorilosti a profesionality, ja si myslím úprimne, že v krátkom čase sa ukáže ako skutočnosť. Žiaden hráč nie je viac ako klub! Leo Messi je jedinou výnimkou potvrdzujúcou toto pravidlo.

Mates19

6
2017-08-13 09:30:12

Do kombinácie a jeden na jeden Neymar chýbať určite bude ale čo sa týka asistencii a golov si myslím že je absolútne v pohode ho nahradiť...

abstinent

8
2017-08-13 10:37:53

neymarova efektivita v poslednej sezone bola kamenom urazu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.