Konečne nám štartuje La Liga a s ňou pre Vás prinesieme aj písané online prenosy zo všetkých zápasov FC Barcelona. Máme sa na čo tešiť! Hneď na úvod Blaugrana preverí nevyspytateľný Betis Sevilla.

TV Prenos sledujte TU!​

FC Barcelona
2 - 0
Real Betis
Domáci
Štatistiky
Hostia
61
Držanie lopty
39
8
Strely
2
2
Strely na bránku
0
8
Rohy
0
15
Fauly
15
20.8.2017, 20:15, Primera Division
Góly: 36. Tosca (vla.), 39. Roberto. ŽK: 52. Alba (BAR), 90+2. Digne (BAR) – 63. Nahuel (RBE). Rozhodca: Peraza – Melo, Moreno.
Barcelona zvládla vstup do tejto ligovej sezóny, keď si po vlastnom góle Toscu a presnom zásahu Sergiho Roberta pripisuje do tabuľky tri body. Stretnutím vás sprevádzal Patrik Porubský. Prajem vám príjemný športový zážitok.
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 2:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:15.
90+3' Koniec zápasu.
90+3' Messi predviedol nádherné sólo až do šestnástky hostí, kde však bol zastavený Mandim. Domáci fanúšikovia si pýtajú pokutový kop, no rozhodca nariaďuje odkop od brány Adána.
Zltá karta 90+2' Žltú kartu dostáva Lucas Digne (FC Barcelona).
90+1' Nadstavujú sa tri minúty!
90' Zápas sa už len dohráva, uvidíme koľko minút nadstaví rozhodca Peraza nad rámec riadneho hracieho času.
88' Po súboji na hranici šestnástky sa lopta odrazila k Leónovi, ktorý ju z celej sily napálil do brvna ter Stegenovej brány! Keby strela Leóna mierila o niekoľko centimetrov nižšie, tak by z toho zrejme bol gól, pretože ter Stegen by nemal šancu zasiahnuť proti takejto tvrdej rane.
87' Po rohovom kope sa Umtiti chystal akrobaticky zakončiť. Pred francúzskym stopérom však vynikajúco zasiahol Feddal, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
Striedanie 87' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jordi Alba, prichádza Lucas Digne.
86' Barragán bol v súboji s Vidalom a loptu odvrátil len na rohový kop.
84' Lionel Messi naozaj veľmi túži po strelení gólu v dnešnom stretnutí. Aj teraz aktívne napádal rozohrávku Betisu, no k lopte sa nedostal.
83' Messi sa dostal k lopte na pravom krídle. Kľučkou si ju posunul na os ihriska a vystrelil. S jeho zblokovanou strelou však nemal Adán najmenšie problémy.
Striedanie 83' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Paco Alcácer, prichádza Denis Suárez.
82' Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Umtiti, ale francúzsky stopér bránu Adána netrafil.
81' Barcelona opäť pri lopte. Lionel Messi si narazil loptu so Sergim Robertom. Argentínec vystrelil a opäť trafil pravú žrď!
80' Barcelona chystá striedanie, no medzitým na ihrisku útočí Vidal, ktorý našiel Rakitića, ten však svojou prihrávkou nenašiel nikoho zo spoluhráčov.
79' Ruiz ťahal útočnú akciu Betisu po pravom krídle, ale k centru a ani k strele sa nedostal.
Striedanie 78' Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Víctor Camarasa, prichádza Fabián Ruiz.
77' Na trávniku momentálne zostáva ležať Camarasa, takže sa chvíľu nebude hrať.
76' Prehupli sme sa do záverečnej pätnásťminútovky zápasu. Semedo potiahol loptu po pravom krídle a do šestnástky Betisu posielal prízemný center, ktorým nenašiel nabiehajúceho Alcácera.
75' Lionel Messi krásnou kolmicou vysunul Vidala, ktorý sa rútil sám na bránu Adána, ale brankár Realu Betis ho dokázal vychytať.
74' Nový muž na ihrisku, Alex Vidal, skúsil center do šestnástky hostí, ale lopta z jeho kopačky nenašla nikoho z hráčov Barcelony.
73' Barcelona sa snažila založiť útočnú akciu, no napokon loptu stratila. V rohu ihriska však o ňu zabojoval Paco Alcácer, ktorý ju získal späť na kopačky Kataláncov.
Striedanie 72' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Aleix Vidal.
71' Messi si postavil loptu na priamy kop zpoza šestnástky a strelou vystrašil Adána! Pokus argentínskeho kanoniera skončil tesne nad brvnom.
70' Veľká nepresnosť od Sergiho Roberta, ktorý prihral do šance súperovi! Nahuel však strelou zpoza šestnástky netrafil priestor domácej brány.
69' Umtiti sa zahrával s loptou vo vlastnom pokutovom území, všetko napokon vyriešil malou domov na ter Stegena, ktorý loptu poslal do bezpečia.
Striedanie 68' Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Juan José Narváez, prichádza Javi García.
67' Sergi Roberto našiel dlhou prihrávkou Deulofea, ktorý loptu posunul do pokutového územia, kde sa k nej nikto nedostal. Na druhej strane šestnástku zatváral Semedo, ten odcentroval len do náručia Adána.
65' Messi a Sergi Roberto výborne obkľúčili Toscu, ktorému zobrali loptu a vyslúžili si tak potlesk domácich tribún.
64' Rakitić dlhým pasom našiel Deulofea, ktorý si to namieril do šestnástky hostí, kde zviedol súboj s Barragánom, po ktorom bude nasledovať odkop od brány Adána.
Zltá karta 63' Žltú kartu dostáva Matías Nahuel (Real Betis).
62' Barragán prestrčil loptu do šestnástky na nabiehajúceho Leona, tomu však skĺzla za čiaru. Rozohrávať bude brankár ter Stegen.
60' Messi triafa žrď! Rakitić vynikajúco obral o loptu jedného z hosťujúcich hráčov a prihral Messimu, ktorý si loptu posunul bližšie k bráne a z dvadsiatich metrov vystrelil, no trafil len pravú žŕdku.
59' Hra sa nám momentálne upokojila. Barcelona chvíľu nechávala Betis kombinovať pri vlastnej bráne, no akonáhle hosťujúci hráči prišli s loptou na polovicu ihriska, tak im ju domáci futbalisti zobrali.
57' Messi si prebral loptu na hranici pokutového územia a , pre neho tradičným, rýchlym driblingom sa zbavil protihráča, no k strele sa nedostal.
57' Na štadióne momentálne počujeme potlesk domácich divákov. Ich miláčikovia v strede pola získali loptu a môžu tak založiť postupný útok.
56' Priamy kop nebezpečenstvo pre Barcelonu neznamenal, jej hráči sa ihneď vydali do protiútoku, ktorý však ztroskotal už na poliacej čiare.
55' Jordi Alba si pred šestnástkou nedal pozor a prezentoval sa nedovoleným zákrokom, po ktorom bude mať Betis šancu znížiť.
54' Umtiti kraľoval vo vzduchu, no napokon zistil, že do súboja vôbec nemusel ísť, pretože útočník Leon bol v postavení mimo hry.
53' Barragan si pri rohovej zástavke spracoval dlhú prihrávku, no do pokutového územia sa neodhodlal, loptu radšej prihral dozadu, odkiaľ Betis rozvinie ďalšiu útočnú akciu.
Zltá karta 52' Žltú kartu dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).
51' Barragan dobrou prihrávkou vysunul Nahuela, ku ktorému však takmer okamžite pristúpil Umtiti a o loptu ho obral.
49' Tréner Betisu, Setien, na lavičke pôsobí veľmi zamysleným dojmom. Uvidíme, či sa mu podarí ešte niečo vymyslieť na dobre hrajúcu Barcelonu.
48' Rakitić potiahol útočnú akciu. Lopta smerovala na Messiho, ktorý ju posunul do krídla na Deulofea, ten sa snažil odcentrovať, no nepodarilo sa mu to, nasledovať bude rohový kop.
47' Betis prvýkrát v druhom polčase pri lopte, ale Barcelona dobre napáda a robí hosťom veľké problémy pri rozohrávke.
46' Barcelona odštartovala druhý polčas s loptou na kopačkách. Na ľavom krídle sa uvoľnil Sergi Roberto, no jeho center do šestnástky nenašiel nikoho z hráčov Barcelony.
46' Začal sa druhý polčas.
45+1' Prvý polčas sa skončil.
44' Betis sa teraz drží na súperovej polovici, ale stráca loptu a do útoku vyrážajú Katalánci.
43' Betis skúša so zápasom niečo urobiť a pripravuje sa na útočnú akciu.
41' Barcelona je hladná po ďalšom góle a hrnie sa do súperovej šestnástky.
Gól 39' Po ani nie troch minútach tu máme ďalší presný zásah Barcelony! Po prízemnom centry sa presnou strelou presadil SERGI ROBERTO.
Gól 36' Barcelona dala gól! Barcelona otvára skóre po tom, čo Messi naviedol loptu do šestnástky a prihral Deulofeuvi, ktorý vyslal na bránu strelu, ktorú si zrazil do brány ALINEL TOSCA!
35' Ďalší nebezbečný priamy kop z kopačky Messiho, ktorý opečiatkoval žrď Adanovej brány!
34' Real Betis sa príliš dlho neohrial na súperovej polovici, loptu vyviedol domáci hráč, ktorý prihral Deulofeuovi a ten poslal nebezpečný prízemný center do šestnástky, no ani táto akcia Barcelony nekončí gólom.
32' Barcelona má veľkú hernú prevahu, gól jej to však stále neprinieslo.
31' Za sebou máme polhodinu hry, úvodný gól sme však zatiaľ ešte nevideli.
29' Betis teraz skoro stratil loptu vo vlastnej šestnástke ale nakoniec založil útočnú akciu, v ktorej Leon šikovne vyškolil Umtitiho, gólom to však neskončilo.
27' Betis zatiaľ odoláva Kataláncom.
25' Messi to teraz skúsil veľmi nebezpečne z hranice šestnástky, jeho strelecký pokus však skončil tesne vedľa pravej žrde!
24' Betis sa tlačil do útoku ale Barcelona získala loptu a nasleduje protiútok domácich.
23' Barcelona oblieha šestnástku súpera, ale Busquets sa previnil útočným faulom a loptu má súper.
21' Domáci diváci podporujú svoj tím k streleniu otváracieho gólu, ale Barcelona sa momentálne do útoku veľmi neženie.
19' Betis sa snaží predrať do súperovej šestnástky, ale obrancovia Barcelony si so situáciou poradili.
17' Adanovi sa teraz veľmi nepodarila rozohrávka a lopta sa dostala k číhajúcim domácim hráčom.
16' Roberto ťahal loptu po ľavom krídle ale obranca hostí ho zastavil a spomalil akciu domácich.
14' Messi sa snažil preniknúť cez hosťujúcu obranu, ktorá ho zastavila faulom nasledoval nepríjemný priamy kop zpoza šestnástky, ktorý skončil tesne nad brvnom Adanovej brány.
13' Barcelona získala loptu na súperovej polovici a snaží sa niečo vymyslieť.
12' Busquetsovi teraz nepríjemne skočil protihráč na nohu, bude nasledovať priamy kop pre Barcelonu.
10' Barcelona sa teraz s vysokým presingom snaží zobrať súperovi loptu.
9' Betis v prvom náznaku útočnej akcie prichádza o loptu a nasledovať bude kop od Ter Stegenovej brány.
8' Mascherano teraz v snahe získať loptu fauloval hráča hostí.
7' Barcelona tradične drží loptu a nikam sa rýchlo neženie.
6' Real Betis to teraz skúšal útočným nákopom, ale Barcelonská obrana bola pozorná.
4' Messi teraz vyskúšal poroznosť brankára Adana. Jeho technická strela však končí nad pravým rohom brány.
3' Po ľavej strane prenikol Messi a poslal nebezpečný center do šestnástky súpera, kde zakončoval nebezpečne Deulofeu.
2' Barcelona hneď po výkope drží loptu na svojich kopačkách a pripravuje sa na útočnú akciu.
1' Výkop zaobstarali domáci hráči.
1' Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba – Roberto, Busquets, Rakitić – Messi, Alcácer, Deulofeu.
Náhradníci: Cillessen – Piqué, Denis Suárez, Arda Turan, Digne, A. Gomes, Aleix Vidal.

Real Betis: Adán – Barragán, Feddal, Mandi, Tosca – Narváez, Joaquín, Camarasa, Guardado, Nahuel – León.
Náhradníci: D. Giménez – Amat, Durmisi, Javi García, Ruiz, A. Sanabria, Guerrero..
Pekný podvečer prajem všetkým futbalovým fanúšikom!

Španielska Primera Division má pred sebou úvodné kolo. My sa spoločne pozrieme na stretnutie medzi Barcelonou a Realom Betis. Stretnutím vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
FC Barcelona
Jeden z favoritov na titul pred pár dňami skompletizoval najdrahší transfer v histórii futbalu, keď predal krídelníka Neymara za takmer 220 miliónov €. Jedinou posilou počas letného prestupového obdobia sa stal Paulinho, ktorý prišiel z Číny. Barcelona už v tejto sezóne odohrala dve súťažné stretnutia, v oboch podľahla Realu Madrid. V minulej sezóne Primeri Division skončila Barcelona na druhom mieste.

Real Betis

V minulej sezóne skončil tento tím tesne nad zónou zostupu, na 15. mieste. Medzi najväčšie opory mužstva patria brankár Adán a útočník Rubén Castro. Sila Betisu je najmä v ofenzíve, kde vie byť nebezpečný aj proti takým súperom, akým je FC Barcelona. Uvidíme, či sa na Nou Campe dočkáme veľkého prekvapenia na úkor favorita.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

zdroj: onlajny.eu
foto: sport.es

mito669

23
2017-08-20 20:07:37

skvely napad... palec hore

abstinent

16
2017-08-20 20:32:03

pre tych ktorym nejde stream/nemaju digisport je to dobre

barce1ona

-7
2017-08-20 20:10:03

Ozaj nikto neprisiel iba jeden hrac?? :)

kubakout

8
2017-08-20 20:28:14

Je to tu. Kluci jdeme si pro výhru.

abstinent

5
2017-08-20 20:33:32

messiho nevedia zastavit :DDD jedine faulom

UltraBarca

8
2017-08-20 20:35:14

sme od nich lepší :) takže 3 bodov sa nebojím :) Messi to zvládne aj bez Suareza a Neymara :P

Vojta_FCB

9
2017-08-20 20:37:08

Deulofeu se mi prostě nelíbí, musí tam někdo přijít.....

Alirael

10
2017-08-20 20:38:16

Je to babrák, za normalnych okolnosti hrac ako on by si nemal ani kopnut za Barcu

rudd93

6
2017-08-20 20:39:14

Ale Barcelona kupi radsej 10tich podpriemernych hracov vo veku 30+ s cenou 10-20 mil. miesto toho aby kupila jedneho kvalitneho za vyssiu sumu

Vojta_FCB

1
2017-08-20 20:41:53

Neasi xdd radši 150 za Dembeleho než 12 za Deulofeua

Vojta_FCB

3
2017-08-20 21:00:48

A kur*a Deulofeu 1+1 za poločas....:D Ale prostě není to ono , nehodí se tam, na základ nemá...Potřebujem kvalitu, ale jako žolík je dobrej

Deacon_Frost

-2
2017-08-20 20:38:37

Vidim dobre, alebo hraci nemaju vobec menovky??

Alirael

14
2017-08-20 20:43:17

K ucte mesta po tom utoku magorov

Pavlajs

7
2017-08-20 20:44:42

Mají tam Barcelona, kvůli tomu útoku. K tomu mají zepředu TotsSomBarcelona. Prostě jako uctění.

Vendeta

-3
2017-08-20 20:44:14

Roberto nemá techniku na zálohu ani omylom. Citelne tam chýba 33 ročný Andres

Michal017

8
2017-08-20 20:48:39

Proč tu hru pořad tak zpomalujou? Naprosto bez nápadu, čekání co Leo vymyslí...

rudd93

4
2017-08-20 20:49:07

Treba vystriedat Deulofea a Paca... Alebo radsej nie.. niet totiz za koho

Assassin11

2
2017-08-20 20:52:07

to čo zahrá roberto by zahral každý kto by mal kondičku tam behať hore dole. technicky nulový hráč a deulofeu tomu by som dal na starosť plniť fľašky s vodou na lavičke, nechápem že nehrá denis suarez v základe

Vladis_46

3
2017-08-20 20:53:36

Chalani nejaký livestream?

Slash87

4
2017-08-20 20:55:16

Kvalita nie je najvyššia. http://mamahd.in/...

Slash87

2
2017-08-20 20:55:44

A je to o niečo pozadu.

Vladis_46

3
2017-08-20 21:01:28

Ďakujem pekne:-) a www.totalsportek.com poznáte? Lebo krásna hd kvalitka je len mi trošku seka a ja chcem hlavne plynulé, lebo asi niečo rozbije ????

Vladis_46

2
2017-08-20 21:02:05

Rozbijem:D

rudd93

4
2017-08-20 20:53:37

Tí treneri mi za posledne roky pripadaju ako obycajny pajáci .. absolutne ziadna zmena taktiky za pomaly 10 rokov

imbecilko10

1
2017-08-21 06:38:34

Dokážeš tu písať riadne kokotinky ale tentokrát s tebou súhlasím .. keď meníme trénera tak meníme tvár a meno a vôbec nie to čo by sme mali(štýl hry, taktika...)chcelo by to nejaké oživenie v FCB s verím že sa to časom Valverdemu podarí, to však musí ešte niekto prísť z posil

blauigrana

4
2017-08-20 20:53:41

Jedine Messi vie niečo dopredu je to strašné radšej dám za posily 500mega ako sa na toto pozerať

Pavlajs

5
2017-08-20 20:54:49

Konečně...

milos970

1
2017-08-20 20:55:13

Kto iny

SamSon

2
2017-08-20 20:56:40

Ja by som vyskusal dať Roberta na LW.. neviem ale chvilu tam hral a docela mu to islo

srdcarek

22
2017-08-20 21:01:33

prestupove obdobie je fraska ale semedo bol vyborny nakup .. skvely do zadu paradna technika ..super hrac .. roberto neskutocne bojuje tak sa hra za barcelonu ..

2015treble

8
2017-08-20 21:07:36

Roberto aspoň bojuje a je ho vidno,ale Rakitič neviem,že ani hrá,Umtiti,Semedo hrajú veľmi dobre

radinho

6
2017-08-20 21:16:00

zabudol si na Mascherana :)

vinst

0
2017-08-21 14:46:37

kurzové sázení, velmi spolehlivé http://rentese.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.