Carles Aleñá je pokorný chlapec, ktorý srší veselosťou a nedáva na sebe poznať to, že je považovaný za jedného z najtalentovanejších mladíkov celej inštituácie FC Barcelona. Spoznajme teda futbalistu, ktorému sa pripisuje v prvom tíme blaugranas veľká budúcnosť, bližšie.

Ste z Mataró alebo Argentony?

"Heh, narodil som sa v Mataró a žijem v Argentone, cítim sa byť rodákom z oboch týchto miest. Vždy však poviem, že som z Maresme, a tak neurazím nikoho."

Študujete?

"Áno, externým spôsobom v Bachillerate."

Akú hudbu obľubujete?

"Mám rád salsu, reggaeton, predovšetkým však počúvam juhoamerickú cumbiu. Marama, Rombai... Som tým, kto púšťa hudbu v šatni, a hoci sa môj výber nestretne s obľubou vždy, snažím sa presadiť všetky žánre a vyhovieť tak všetkým."

Aké jedlo máte radi?

"Všetko. Moja mama vlastní v Mataró vegetariánsku reštauráciu a stravujem sa tam tak skoro každý deň. Všetko zdravé, celozrné a prírodné. Pomáha to v mojej starostlivosti."

Koľko máte tetovaní?

"Štyri. Kompas s dvomi stranami, s otcom na jednej a mamou a sestrou na strane druhej. Hore mám dvoch anjelov strážnych, Pannu Máriu Lurdskú a v dolnej časti ramena oko, ktoré reprezentuje moju sestru."

Čo robíte počas výjazdov?

"V prvom rade mám veľmi rád seriály, som na Netflixe, kde si užívam Narcos či tiež seriál El Chapo. Rovnako tak zvyknem na konzole hrať hry."

Najlepší priateľ v šatni?

"Mám ich mnoho, tvoríme skvelú šatňu, najviac toho však zdieľam s Cucurellom. S Marcom sme si spoločne premysleli gólovú oslavu proti Córdobe a, vďakabohu, to vyšlo, on vyprodukoval gólovú akciu a ja som skóroval. Oslavovali sme naplno."

Hobby?

"Hrať tenis so svojím otcom. Obaja to berieme veľmi vážne."

No a napokon, na ktorých odchovancov by sme mali obrátiť pozornosť?

"Tých, ktorí sa ukazujú v naozaj dobrom svetle, je veľa. Neuveriteľný je Vitinho, skvelý Galarreta... urobili sme viacero dobrých nákupov. Darí sa aj tým z juvenilu, Bernabému, Colladovi... a, samozrejme, tomu najmladšiemu - Xavimu Simonsovi."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

barca888

20
2017-09-23 14:32:45

Mal by dostávať viac príležitostí, vo vyhratom zápase na takých 30 minút by mohol prísť.

tomasek

10
2017-09-23 14:39:15

velky sympatak sa zda byt z toho rozhovoru :)

MiskoTM

5
2017-09-23 15:24:02

srsi z neho neskutocna skromnost a pokora

blauigrana

2
2017-09-23 16:05:50

seriály zabil akurát pozerám aj ja tie isté :D

Cingi

-1
2017-09-24 08:39:37

mal by si skúsiť camp v la masii :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.