Vážení členovia a priaznivci FC Barcelona,

prostredníctvom týchto riadkov by som sa rád obrátil na tisíce členov, priaznivcov klubov a fanúšikov FC Barcelona, ​​ktorí cestovali do Valencie na oslavu španielskeho pohára, pričom nemožno zabudnúť ani na všetkých tých, ktorí neboli schopní tak urobiť.

V mene predstavenstva Barcelony by som chcel vyjadriť našu vďačnosť a naše úprimné blahoželanie. Aj napriek tomu, že sa nám nepodarilo vyhrať titul nám fanúšikovia ukázali príklad civilizovanej podpory svojho tímu, pripomenuli nám všetkým „ducha Bazileja“ a zdravý rozum a nadšenie Katalánskych ľudí.

Vďaka vám všetkým sme posilnili celkový imidž našej Barçy, vždy zdvorilej s nulovou toleranciou voči násiliu, ktorá je základnou hodnotou a prioritou manažmentu nášho klubu. V stredu sme odohrali naše 35. finále pohára, z ktorého sa 25 krát trofej sťahovala do Barcelony. Keď fanúšikovia FC Barcelony ukázali ako vyhrať a osláviť trofeje, tak potom v stredu sme ukázali, že aj po prehre sa vieme zachovať ako majstri.

Hrdosť, ktorú pociťujeme ako členovia tejto veľkej rodiny nás spája a budeme ju posilňovať aj naďalej.

Čelíme tejto poslednej časti sezóny s uspokojením z toho, že vieme, že náš technický tím a naši hráči robia výnimočnú prácu s ilúziou toho, čo nás ešte len čaká. Počas najbližších niekoľkých dní budeme hrať o 2 tituly, o ligovú súťaž a o Ligu majstrov a náš tím bude potrebovať vašu maximálnu podporu. Som presvedčený, že ich nesklameme.

Visca el Barça i Visca Catalunya!

S pozdravom,

Sandro Rosell - Prezident klubu FC Barcelona

Zdroj: FC Barcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.