Tak ako každoročne prinesie portál www.spielverlagerung.de Adventný kalendár. Začína 1. decembra a končí 24. decembra. Portál poznáte z mojich prekladov z nemčiny. Portál sa zameriava na taktický rozbor zápasov, klubov, jednotlivcov, trénerov, rozoberá historické zápasy, atď. Mnohé z nich ste už mali možnosť čítať počas posledných 4 – 5 rokov, napr. :

https://www.forcabarca.sk/kategoria/takticky-rozbor/ a ďalšie v rubrike „kategórie“...

Témy Adventného kalendára samozrejme nie sú známe, tak ako v „čokoládkovom“ kalendári neviete akú dobrotu za akým dátumom nájdete. Viete len, že to bude čokoládka – tu to bude isto-iste futbal.

Malý „aperitív“ je v prvom riadku kalendára (dni 1. XII. až 4. XII.) kde sa nachádzajú logá klubov, o ktoré sa bude jednať – či to však bude ich tréner, hráč, klub samotný, to nevieme.

V okienku č. 1 – dnešný deň 1. decembra bolo logo Paris St. Germain. Rozbor pojednáva o hráčovi budúcnosti menom Kylian Mbappe.

Nás ako fanúšikov FC Barcelona zaujíma predovšetkým náš milovaný klub – no a pozrime sa: ako vidíte v logu hneď v záhlaví, číslo 3, t. j. 3. decembra je na rade FC Barcelona. Čo, to nevieme.

Hneď sa budem tomu venovať a Lukášovi predložím preklad k vydaniu. Ak sa nájdu takí, čo by mali záujem i o iné z 24 okienok a ich texty – nie je problém. Témy si ľahko nájdete na dolu uvedenej webovej adrese. V čase medzi sviatkami, t. j. od 27. XII. – 30. XII. a od 2. I. 2018 do cca 20. 1. 2018 som Váš J.

Výber témy: Peter

Zdroj: www.spielverlagerung.de
Kontakt v prípade záujmu: info.folie@aff.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.