Na Mourinhove predchádzajúce obvinenia už reagoval aj Pep Guardiola na tlačovej konferencii pred zápasom s Realom Madrid. Navyše, jeho vyhlásenia začali Barcelonu zaujímať vo viacerých smeroch. Už to nie je tá Barca, ktorá nad obvineniami rôzneho druhu z Mourinhových úst len mávla rukou. Tento krát sa právne oddelenie FC Barcelona pustilo do seriózneho štúdia vyjadrení hlavného trénera Realu Madrid, ktoré povedal na predzápasovej tlačovke pred zápasom semifinále Ligy Majstrov.

Podľa rádia RAC1, právne oddelenie pripravuje sťažnosť pre Disciplinárne oddelenie UEFA. Dôvodom pre tento krok sú Mourinhove vyhlásenia na tlačovke pred včerajším zápasom a hlavne po ňom.

Počas nej, Portugalský tréner odrecitoval celý zoznam trénerov, ktorí podľa neho Barcelone v posledných rokoch pomohli. Takisto vyhlásil, že Guardiola už Ligu Majstrov vyhral spôsobom, za aký by sa sám Mourinho hanbil, keďže to bolo po škandále na Stamford Bridge. Ak Barca vyhrá aj tento rok, bude to takisto po škandále, no tentoraz na Santiagu Bernabeu.

Tieto obvinenia sa podľa všetkého v krátkosti objavia na stole Disciplinárky UEFA v sťažnosti, ktorú momentálne dávajú dokopy právnici FC Barcelona.

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.