Tréner FC Barcelona po remíze 0:0 s Getafe reagoval na otázky novinárov na pozápasovej tlačovke. Išlo pritom o druhú ligovú remízu Blaugranas v rade.

Pocity po ďalšej remíze

"V prvom polčase nám chýbala sviežosť a plynulosť v hre. Cieľom súpera bolo neutralizovať naše prihrávky. Zápas bol veľmi prerušovaný a kvôli tomu sme nemohli hrať plynule. S postupom zápasu sme Getafe zatlačili čoraz hlbšie do defenzívy, ale gól sa nám nepodarilo streliť. Obrana hrala v netypickom zložení. Digne nehral na svojej pozícii a Yerry Mina si svoje miesto v tíme musí nájsť. Sme spokojní s tým ako si poradili. Je to pozitívny aspekt tohto zápasu."

Týždeň bez zápasu

"Na takýto týždeň sme čakali dlho. V januári bolo nesmierne veľa zápasov. Pred zápasom proti Eibaru si musíme odpočinúť. Potom nás čaká zápas v Lige Majstrov. Pred nami máme ešte veľa práce a nič nie je rozhodnuté, hoci aj naďalej sme na prvom mieste."

Ako hodnotíš zisk tohto bodu?

"Je krok dopredu, hoci sme rátali s trojicou bodov. Teraz sa to nepodarilo. Máme za sebou ťažký mesiac, bolo zrejmé, že všetky zápasy nevyhráme. Postúpili sme do finále Copa del Rey a bojujeme ďalej. Musíme sa ešte poriadne nadrieť, aby sme tú ligu vyhrali."

Dembélé

"Bol som názoru, že sa nám hodí hráč, ktorý dokáže hrať jeden na jedného. Je to jeho prvý zápas po zranení. Nemal šťastie, ale skúšať treba vždy. Musel sa pokúšať o to, v čom je silný, čiže o individuálne súboje."

Najbližšie plány mužstva?

"Na pondelok máme naplánovaný tréning a potom dva dni voľna. Prípravy na zápas proti Eibaru sa začnú vo štvrtok."

Zápas proti Chelsea

"Už od prvého dňa po žrebe sledujem isté veci, ale tým sa zaoberajú predovšetkým analytici. V poslednom mesiaci bolo veľa zápasov a sústredili sme sa na prácu deň za dňom. Zápas s Chelsea je už v dohľade, ale prv sa musíme sústrediť na Eibar."

zdroj: as.com
foto: as.com

Neyo11JR

34
2018-02-11 20:38:34

Blbé je hlavne to, že altetico vyhrava väčšinu zapasov 1:0. Ale ani oni nebudú neustale víťaziť veď niesú stroje. Aj oni raz zaváhajú a my to prave vtedy musíme využiť. VISCA EL BARCA!

kaspec22

26
2018-02-11 20:50:22

Atleti teď mají silné soupeře: Bilbao a Sevillu, tak doufejme, že s nimi pár bodíků ztratí. Každopádně máme vše ve svých rukách a to je nejdůležitější.

marekve

7
2018-02-11 20:54:58

presne toto mi vadi. atleti vyhravaju pravidelne o gol, ale vyhravaju preto, lebo daju do zapasu srdce, stopercent toho, co v hracoch je. v barce toto vedel z hracov vydololovat cruyff, vo svojich prvych sezonach este rijkaard a pepek, ale odvtedy som toto zanietenie v Barce pravidelne, zapas od zapasu nevidel a to ma velmi boli. hraci Barcy vladnu najvacsim talentom na svete uz mnoho sezon, ale v chceni hrame druhu ligu.

Domink

-3
2018-02-11 21:19:55

Pekne napísane! trošku to môže byť aj motivácia. Predsa vyhrali všetko, či už mezdinárodne alebo na klubovej sfére, niektorí hráči už aj niekolkokrát, takže podla mne chýba motivacia

ViscaanolecraB

0
2018-02-11 21:32:31

Sú to len ľudia a niektorí kľúčoví hráči môžu mať napr. nejaké osobné či rodinné ťažkosti. Potom môže úradovať aj únava, bolo priveľa zápasov, tlak okolia. Ja si nemyslím, že nehrali srdcom, hrali srdcom, len telo nevládalo vydať maximum - môj názor. Stačí jeden - dvaja, aby nešli naplno a cítia to všetci.

gabo

2
2018-02-11 21:33:50

Bez nasadenia,profesorsky

abstinent

10
2018-02-11 21:34:36

Hlavne treba eibar zdolat aby sme sa naladili na spravnu vlnu

marekve

16
2018-02-11 21:38:47

asi tak je to - chyba nammotivacia, ktora inym nechyba. vidime o u atletov, ktori sa za posledne roky dostali viackrat do finale LM ako my, vidime to u baletiek, ktori sa vyhrabali zo sraciek po murkovi a benitezovi a chcenim nas predbehli najma v Lige majstrov. uzlen kristinka, ktory moze leovi akurat tak kopacky lestit, tuybou po tituloch dokazal vyzmychat zo seba vsetko. strasne rad by som podobnu cielavedomost a zarputilost, odhodlanie a tuzbu po uspechoch videl u hracoch Barcy.

thif

9
2018-02-12 00:09:01

Ja neverim tomu co tady čtu. Vedeme ligu o 7 bodů nastrileli jsme suverénně nejvíc gólů jsme druhý tým s nejméně obdrzenymi goly. Ještě jsme neprohrali. A po náročném lednu přijdou 2 remizy a tady si lidi stěžují. Kdyz hrajeme proti Atleticu tak všichni rikaji jak hrajou jak prasata a najednou máme hrat jako oni?

Federer

2
2018-02-12 13:16:34

Súhlasím, sme na výbornej vlne a tu sa kritizuje. Odborníci ...

marekve

2
2018-02-12 02:30:31

preco by sme mali hrat ako prasata?ide o to, ze oni idu na ihrisko s cielom urvat vyhru, aj keby sa dialo co chce, kyn hraci Barcy si idu "zakopat",a ono to nejako dopadne. kolko sme dali v poslednych zapasoch golov? a pozor, 7bodov nie je vela, su to 4 zapasy. a najvacsie sklamanie moze prist v stretnutiach s autobusarmi z londyna...aby sme neboli nakoniec vdacni za 1titul za tuto sezonu.

tominno9

-3
2018-02-12 07:23:34

hlavne aby to nebol napokon "len" CdR!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.