Kanaďan priznal, že sa mu o prestupe do takého klubu ani nesnívalo. 18-ročný futbalista je zo svojich prvých skúseností v novom tíme FC Barcelona B aj novej krajiny nadšený.

Debut v rezerve FC Barcelona

"Som veľmi šťastný, bol to pre mňa veľký deň. Výsledok proti Alcorconu nebol dobrý a z toho pohľadu nie som spokojný, ale prvé minúty v novom tíme sú pre mňa satisfakciou. Dúfam, že v budúcnosti odohrám oveľa viac minút."

Telefonát z Barcelony ho prekvapil

"Barca je veľký klub. Telefonát má zaskočil. Ak hrávate v MLS len šesť mesiacov, ste mladým hráčom a dostanete šancu hrať za Barcelonu v Segunda Division, je to veľké zadosťučinenie. Volal mi môj agent a povedal mi, že je blízko dohody s Barcelonou. Veľmi som sa potešil a ešte viac som sa sústredil na tréningy, aby som do tímu dorazil v plnej forme. Tvrdo som pracoval a cítim sa silnejší."

Rozdiel medzi MLS a Segunda Division

"Je viacero rozdielov, napríklad úroveň. Tu sa hrá rýchlo, inteligentne a na vysokej úrovni. Spolupráca so spoluhráčmi na trávniku mi príde jednoduchá. Sú to úžasní hráči, ale hra a komunikácia s nimi mi nerobí problém."

Prvé dni v metropole Katalánska

"Vidím tu lásku, ktorú ľudia k futbalu majú. Je to značne iné, než v Montreale. Atmosféra po prehranom zápase je iná."

"Jedlo je veľmi dobré. V budúcom týždni začnem študovať španielsky jazyk, dúfam, že mi to pôjde dobre. Som šťastný, že sa budem môcť učiť tak pekný jazyk."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

bruno1

17
2018-02-13 11:29:13

Pride mi ako Adama Traore

mike10

5
2018-02-13 18:59:02

Veľmi sa mi páči ako hrá. Mohol by ho Valverde vytiahnuť aj do Áčka niekedy keď sa zabehne v Béčku. Čo poviete

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.