Arthur Melo sa na poslednej tlačovej konferencii s novinármi otvorene bavil o svojom prestupe do najlepšieho klubu na svete. Mladý Brazílčan ukázal svoju radosť s dosiahnutej dohody a priznal, že už so svojimi rodákmi v tíme Blaugranas aj rozprával.

Prestup na Camp Nou

"Som veľmi šťastný, pretože Barca je jedným z veľkých klubov, o ktorých sa sníva. Som spokojný s tým ako sa rokovania vyvinuli. Ich výsledok je dobrý pre mňa, aj pre Gremio. Myslím si, že ešte stále si neuvedomujem obrovský význam udalostí, ku ktorým došlo. Od budúceho roku budem obliekať dres FC Barcelona."

S kým bol Arthur v kontakte?

"Hovoril som s Coutinhom aj Paulinhom o tom, aká je Barca zvnútra a ako vyzerá organizácia klubu. Rozprávali o všetkom vo veľmi dobrom kontexte. Ako som už povedal, som veľmi šťastný z toho, že prichádzam do tak veľkého klubu ako je Barcelona, pretože je to klub snov. V Barcelone som nikdy nebol, ale všetci moji známi, ktorí to mesto navštívili, hovorili o tom, že je to úžasné miesto. Myslím si, že s adaptáciou nebudem mať žiadny problém."

Duchom je už v Barcelone

"Nikdy som nebol roztržitý, keď som myslel na Barcelonu. Nie je pravda, že som nechcel hrať vzhľadom na moju situáciu. Môj postoj je identický. Dúfam, že stále budem v stave Gremiu pomáhať. Som klubu k dispozícii, počítam s víťazstvami."

Pozvánka do reprezentácie

"Myslím si, že mám šancu dostať sa na Majstrovstvá sveta. Aby som to dosiahol, musím ukázať svoju najlepšiu verziu z pohľadu fyzického, technického, musím pomáhať Gremiu. Ak dosiahnem požadovanú úroveň, bude existovať šanca, aby ma Tite vybral."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: mundodeportivo.es

Andy9

-3
2018-03-16 19:00:31

Stále chápem predkupné právo zle ?

Neyo11JR

18
2018-03-16 19:00:48

Každopádne ak si v Barcelone nájde miesto a bude podávať dobré výkony tak na budúcich MS v roku 2022 bude jednou z hviezd. Ten chlapec v sebe má potenciál a myslím si že vedenie Barcelony za tento prestup nikto kritizovať nebude.

JURITO

6
2018-03-17 09:04:16

Povedať že s adaptáciou nebude mar žiadny problém je teda odvážne tvrdenie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.