Hviezda Barcelony bude opäť viesť svoj tím za víťazstvom v blížiacom sa kole Ligy Majstrov. Tentokrát bude Messi hrozbou pre hráčov z Ríma, proti ktorým Barcelona nastúpi vo štvrťfinále tejto európskej súťaže. Čo je pre Rimanov ešte hrošie je, že Messi už má skúsenosti s tým, ako skórovať a poraziť tímy zo Serie A.

Štatistiky ukazujú, že Messi proti Rímu nastúpil v dvoch zápasoch, z ktorých jeden vyhral a jeden remizoval – s bilanciou dvoch strelených gólov. K týmto dvom gólom pripočítame ďalších 10, ktoré argentínsky útočník strelil proti tímom z Talianska. Messi, podľa oficiálnych dát UEFA, odohral proti tímom zo Serie A 19 zápasov, v ktorých strelil 12 gólov. Poslednou obeťou barcelonskej desiatky bol brankár Juventusu Gianluigi Buffon.

Messi proti Juve odohral v tejto sezóne dva zápasy, pričom skóroval dva góly v zápase na Camp Nou, ale v zápase v Turíne na trávnik nastúpil len ako náhradník v druhom polčase. V predošlých dueloch týchto dvoch tímov sa mu proti Starej Dáme skórovať nepodarilo a jeho bilancia bola jedna výhra, jedna remíza a jedna prehra.

Okrem toho Messi nastúpil proti Interu Miláno (1 výhra, 1 remíza, 1 pehra), Udinese (1 výhra) a AC Miláno (4 výhry, 3 remízy, 1 prehra a 8 vstrelených gólov).

zdroj: sport.es
foto: foxsports.com.au sportsmole.co.uk

Alirael

24
2018-03-17 21:09:36

Cez Rim musime prejst ako noz roztopenym maslom

Vicky

26
2018-03-17 21:48:57

Myslím, že Messi je teraz maximálne spokojný a že sa to ešte viac bude odrážať na jeho výsledkoch.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.