Katarský klub Al-Sadd oznámil, že so Xavim Hernándezom sa dohodol na spolupráci na ďalšie dva roky. Zatiaľ však nie je jasné, v akej pozícii bude legenda FC Barcelona pôsobiť.

Médiá píšu, že Xavi môže naďalej hrávať futbal, ale pravdepodobnejšie bude, ak bude plniť úlohu asistenta trénerovi Ferrerovi. Dokonca ho však môže aj celkom nahradiť. Riaditeľ klubu Al Ali v každom prípade uviedol, že "Ferreira je skvelý tréner. Zmluvu má do konca júna tohto roku. To, či zostane alebo nie, závisí od prezidenta."

Vo všeobecnosti sa ale hovorí o tom, že Xavi po tejto sezóne ukončí hráčsku kariéru. Ak Al-Sadd nevypadne z ázijskej Ligy Majstrov, súčasná sezóna sa pre neho môže značne predĺžiť. Katarský tím v súčasnosti svoju skupinu vedie. Bývalý hráč Barcelony sa bude musieť rozhodnúť po skončení prebiehajúceho ročníka. Je zrejmé, že zostane v Al Sadd, kam prišiel v roku 2015, otázkou zostáva jedine to, v akej pozícii bude pôsobiť.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Galagticos

-14
2018-03-22 15:45:06

https://www.youtube.com/...
to čo za retarda da video kde messi hovori po španielsky a preklad po anglicky kde messi hovori že ronaldo je najlepši... pane bože

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.