Prehru 2:1 proti Barcelone na tlačovej konferencii sumarizoval aj tréner Valencie, Marcelino.

Zápas

"Ak nie ste efektívni, potom čelíte tomu, že váš súper svoje akcie využíva. Niečo také sa stalo v druhom polčase. Mohli sme streliť gól na 1:1 a o chvíľu bolo už 2:0. Bol to pre nás veľmi ťažký úder, s ktorým sme sa ťažko vysporiadali."

Dobrá sezóna v podaní Valencie

"Naďalej prezentujeme veľmi vysoký štýl práce aj hry. Niekedy sa stane, že isté veci nevychádzajú, ale na túto Valenciu môžem byť hrdý nielen dnes, ale počas celej sezóny. Pred týmto zápasom mala Barcelona pred nami len 14 bodový náskok a to hovoríme a majstrovskom tíme."

ter Stegen

"Aby sme vyhrali zápas proti Barcelone, náš brankár by musel byť najlepším hráčom a hráči z poľa musia využívať svoje šance. Dnes sme najlepšieho hráča urobili z ter Stegena. Zvyčajne toľko šancí neočakávate, no my sme si ich vytvorili dostatočne veľa, aby sme sa mohli ujať vedenia. Neboli sme však efektívni a pre súpera je niečo bežné, že ak sa dostane do pokutového územia, svoje šance využije."

Vplyv Ligy Majstrov na Barcelonu

"Barcelona inkasovala ťažký úder, pretože mala nádej na postup do ďalšej fázy Ligy Majstrov. Napriek všetkému má tento tím hráčov na vysokej úrovni, ktorí sa sústredia na nasledujúci zápas. Niekedy má takáto prehra aj opačný efekt. Okúsil som to v inom tíme, kedy sme prehrali s Rubinom Kazaň a v nasledujúcom zápase sme inkasovali 6 gólov."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

footballister

8
2018-04-15 08:03:24

Len 14 bodovy náskok a to hovoríme o majstrovskom tíme... Nech je radšej ticho.

footballister

24
2018-04-15 08:05:22

Akože, Valencia predvádzala dobré výkony aj proti nám, ale 14 bodov je podľa mňa až príliš.

Rakson

19
2018-04-15 08:33:52

Myslim ze pred zaciatkom ligovej sezony Valencia neocakavala ze za Barcou bude stracat len 14b. Ak straca Real 15b - 18b tak to je naozaj vela, pretoze sa to necakalo. Tento rok si jednoznacne Barca titul v spanielsku zasluzila. Verim ze buduci rok to bude zaujimavejsie a napinavejsie :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.