Sevilla v zápase proti Villarrealu prišla o dvojicu útočníkov. Sandro Ramirez aj Luis Muriel museli trávnik predčasne opustiť kvôli zraneniam. Klub z Andalúzie sa samozrejme pokúsi dať dvojicu ofenzívnych hráčov na finále Kráľovského pohára proti Barcelone dokopy.

Necelý týždeň pred finálovým zápasom Copa del Rey panuje v Seville znepokojenie nad situáciou v ofenzíve tímu. Víkendový zápas medzi Sevillou a Villarrealom sa skončil nerozhodne 2:2, no Sandro Ramirez a Luis Muriel museli trávnik predčasne opustiť z dôvodu zranení. Čo viac, Wissam Ben Yedder videl červenú kartu len 10 minút po tom, čo sa objavil na trávniku. Tréner Vincenzo Montella na ligový zápas proti Deportivu La Coruňa nemá k dispozícii ani jedného útočníka.

Ben Yedder si musí odpykať trest za červenú kartu, ale nič mu nebráni v tom, aby nastúpil proti Barcelone. Inak ale vyzerá situácia Ramireza a Muriela - obaja sú zranení a ich účasť vo finále pohára je ohrozená. Podľa informácií tlače, Muriel má silno narazený palec na pravej nohe. Ramirez má zas svalové problémy, keď má preťažené slabiny.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

galibier1

16
2018-04-16 14:02:26

ja by som skor povedal ze Sevilla ma podobne ako my hlavne na konci sezony problemy s upadkom formy,takze dufajme ze ten ich bude dostatocne velky na to aby sme v sobotu dvihli nad hlavu spanielsky pohar :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.