Máme za sebou ďalší náročný výjazd, no na našom konte prehier svieti stále nula. Zverenci Ernesta Valverdeho dokázali opäť bodovať, hoci výkon nebol tak úplne optimálny.

K mikrofónu sa postupne dostali Paco Alcácer a Denis Suárez, ktorí poskytli pre médiá svoj pohľad na včerajší zápas. Obaja hodnotia zápas pozitívne, hoci vedia, že výkon nebol úplne najlepší.

Denis Suárez

Zápas: "Celta si stále tvorí veľa príležitostí, veľa jej hráčov hrá na veľmi vysokej úrovni. Dovolím si povedať, že v druhom polčase, kým Sergi Roberto nedostal červenú kartu, sme na ihrisku dominovali, no potom nás súper zatlačil a pokúšal sa o tretí gól."

"Našťastie sa im zvíťaziť nepodarilo, stále ostávame neporazení a opäť sme sa priblížili k titulu. Túto remízu si musíme vážiť, pretože prehrať zápas v tejto fáze sezóny by malo fatálne následky."

Základná zostava: "Pre mňa to bola prvá účasť v základnej zostave po troch mesiacoch a vždy keď je to také dlhé obdobie, je všetko o to viac náročné. Mojim cieľom je tu uspieť a budem pokračovať v tvrdej práci."

Paco Alcácer

Červená karta: "Po vylúčení Sergiho Roberta sme sa trošku stiahli, no dokázali sme vybojovať ďalší dôležitý bod."

Zostava: "Musíme byť stále pripravení na moment, keď nás tréner potrebuje, no všetci chceme pravidelne hrávať. Myslím si, že sme do toho dali všetko."

Gól na 2:1: "Videl som, ako sa lopta odrazila od obrancu a ja preferujem, aby bol ten gól pripísaný mne, ako keby sa malo jednať o vlastný gól."

Najrýchlejšia cesta k výhre ligy: "Chceme dosiahnuť náš cieľ čo najskôr, keďže všetci vieme, čo chceme vyhrať. Nezaujíma nás, či nás čaká ešte nejaká prehra, alebo nie."

zdroj: fcbarca.com

kov3

8
2018-04-18 10:07:30

No keby chlapci zo Celty mali lepšiu mušku, tak to mohol byť debakel...Nemám rád "kebyzmy", ale včera to smrdelo...

Matus1017

10
2018-04-18 10:36:02

Môžme byť celkom radi za tu remízu... aj keď ani tá nemala byť... ( Aspas )

Gabrieloo

10
2018-04-18 11:12:33

Teraz som si uvedomil ze aka velka skoda je ta prehra v Rime. Lebo keby sme vyhrali treble a nebodaj bez prehry v lige. Tak to mohla byt najzaujimavejsia sezona s pohladu ze celu sezonu sa tu nadava na urovnen hry, na vykon, na striedania, na nestriedania, na rotovanie na nerotovanie, na nakupy a odchody. dalej sa tu nadava na Gomesa, Suareza, na hracov, na Gomesa (nepomylil som sa, nadava sa tu an neho tolko ze som ho radsej uviedol 2x) a proste nadava sa na vsetko. Tak stastie ze s tym rimom sme vypadli lebo my "fanusikovia" by sme nemali ziadny argumenty ze mame pravdu. ale teraz mame rim a vsetko je v rukach nas "fans". a aby bolo jasno aj vravim ze hra bola horsia na pohlad snad za Van Gala, ked tu hrala vacisa polka Holandskej reprezentácie. ale ak by nam niekto pred sezonou povedal ze neprehrame 33 kol v lige. tak by sme to brali vsetkymi desiatimi

Gabrieloo

14
2018-04-18 11:15:07

a este doplnim ze aj predchadzajuce sezony sme mali herne vypadky v nejakých zápasoch ale narozdiel od uhraných remiz so silnou sevilou ci celtou sme prehrali v malage alebo na san sebastiane. velka skoda rima. ale ja som vdacny za tu sezonu a myslim si ze messi ani valverde z tohto timu nemohli dostat viac. a to ze sme aspon tu vdacime hlavne im dvom.

Sagone

5
2018-04-18 14:39:48

Prehry v Rime je obrovska skoda - odkedy pozeram Barcu tak snad este nikdy takto nezatrolili ako v RIme. Na druhej strane mozme byt radsej za prehru v Rime ako keby nas mal rozprasit real v semi. Nemame momentalne absolutne formu na to aby sme vyhrali LM. To si treba priznat.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.