Vo finále španielskeho pohára si to na štadióne Wanda Metropolitano rozdá Barcelona so Sevillou. Zopakuje sa finále spred dvoch rokov, v ktorom uspeli Blaugranas vďaka dvom gólom z predĺženia. Vlani sa Messi a spol. tešili zo zisku trofeje po výhre nad Alavésom (3:1). Budú sa Katalánci radovať z historicky tridsiateho triumfu v Copa del Rey a zo štvrtého v rade? Nenechajte si to ujsť v priamom prenose TU!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Drvivá väčšina tipérov verí v tomto meraní síl Barcelone pri kurze 1,44! Stratég MatNR vo svojej analýze napísal: „Čaká nás isto zaujímavá záležitosť. Hlavne potom, čo Sevilla nabrala celkom dobrú formu, keď takmer ako prvá dokázala poraziť Barcu v lige, ale za stavu 2:1 nepremenila šance na ďalší presný zásah a striedajúci Messi zariadil neporaziteľnosť. Teraz dostávajú Sevillistas ďalšiu príležitosť, ale či sa im to podarí... Na gól by to však stačiť mohlo,“ napísal k tipu každý tím dá gól v kurze 1,58. Máte prehľad? Píšte analýzy aj vy a získajte skvelé odmeny!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do populárnej Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

zdroj: tisport.sk
foto: newsday

Messinkko

6
2018-04-21 18:13:32

I think we will watch a great game . Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.