Philippe Coutinho získal svoj prvý titul po príchode na Camp Nou. Po zápase proti FC Sevilla mal z toho pochopiteľne veľkú radosť. Pred novinárov sa potom postavil aj Luis Suarez. Ich pozápasové reakcie prinášame nižšie.

Prvý titul

"Je to pre mňa nezabudnuteľný večer. Hrať za Barcelonu bol vždy môj sen a teraz mám prvý titul."

Finále

"Tréner chcel, aby sme boli v hre proti dobrému súperovi angažovaní od prvej minúty. Prvý polčas bol vynikajúci."

Rozčarovanie z Ríma

"Chceli sme vyhrať všetky súťaže, tento rok sa nám to v Lige Majstrov nepodarí. Dnes sme spokojní, trochu to oslávime, ale už je treba myslieť aj na nasledujúci zápas."

Liga

"Titul je čoraz bližšie, ale v každom zápase musíme hrať tak ako dnes. Akoby každý ďalší zápas bol finále."

Iniesta

"Neviem, čo urobí, ale hrať s ním je cťou. Zaslúži si všetko za to, čo robí na trávniku a zároveň za to aký je to človek."

Luis Suárez

Stretnutie

"Prvý polčas sme začali veľmi dobre. Pracovali sme organizovaným spôsobom, behali sme a boli sme sústredení. V posledných rokoch sme túto trofej dokázali vyhrať, pre fanúšikov ide o pekný moment. Tento pohár sme chceli vyhrať."

Rím

"Okolnosti boli ťažké, situáciu sme mohli odvrátiť. Dnešné víťazstvo porážku z Ríma nezmaže, ale titul je dôležitý. Na začiatku sezóny by sme ho brali na betón. Je to veľký úspech. V lige hráme množstvo zápasov, v pohári chcú zvíťaziť všetci. Po vypadnutí z Ligy Majstrov je to trochu čudné, pretože panuje presvedčenie, že sme v tejto súťaži mohli zájsť ďalej."

zdroj: as.com marca.com
foto: as.com marca.com

Coutinho1

28
2018-04-22 09:40:28

Je to škoda s tým Rímom ale taký je futbal.

T0M10

36
2018-04-22 09:51:57

Ja si myslim že keby sme postúpili s rímom tak včera takýto futbal barca nezahrá. Len dúfam že takúto hru budeme vídať od teraz čo najčastejšie a ak je daň za to vypadnutie z LM tak je to vlastne dobré. Včera sme ukázali že stále dokážeme zahrať takýto futbal aj po dlhých rokoch niečoho iného. Prečo by to nemohlo takto pokračovať?

mikimi122

19
2018-04-22 10:24:31

Tak ako hrala Barca včera musí zahrať každý dôležitý zápas a to hlavne dvojzápasy LM. To čo sa stalo sa už nezmení, ale môže sa to využiť k lepším výkonom v budúcnosti. Nech sa LM teší na Barcu budúci rok.

Matus1017

10
2018-04-22 10:52:42

Parádny zápas včera

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.