Podľa informácií portálu Calciomercato, ktorý je širokou verejnosťou rešpektovaný ako dôveryhodný zdroj, Barcelona ponúkala Juventusu jedného zo svojich zadákov. 

Zdroje Calciomercato, odvolávajúce sa na okolie klubu Juventusu, hovoria o zaujímavej skutočnosti. Podľa tohto webu, ktorý sa špecializuje na taliansky futbal, Barcelona ponúkala Starej dáme Lucasa Digna, avšak úradujúci majster talianskej Serie A možnosť kúpiť ho nevyužil. 

Hlavným cieľom blaugranas bolo uvoľniť v družstve miesto pre prípadné letné posily, pričom Francúz patrí medzi hráčov, ktorí by mohli klub opustiť. Uvedený portál ale uvádza, že i napriek predchádzajúcemu záujmu Digneho odmietli samotní riaditelia Bianconeri Beppe Marotta a Fabio Paratici. 

Juventus si je každopádne skutočnosti, že bude potrebovať krajného obrancu, veľmi dobre vedomý. Alex Sandro púta čoraz väčšiu pozornosť Manchestru United, a tak sa mohutne diskutuje o Jonasovi Hectorovi z Kolína

Zdroj: calciomercato
Foto: fcbarcelona.com

Darsley

15
2018-04-23 07:46:34

Neobhajujem Digneho ale myslím že za Albu by odkázal zaskočiť skvelo keby sa kúsok zohral...Ale proste poďme predať digneho ktorý na našu hru nemá žiadny vplyv...oni vždy riešie tie posty ktoré su najmenej potrebné aktuálne.... Radšej nech riešia zálohu a práveho obrancu nie ľavého a poprípade kvalitného 4 útočnika....myslím že to su dôležitejšie veci...

MAESTROOO

top komentár
40
2018-04-23 07:49:49

V prípade odchodu Digneho hlavne nikoho nekupovať a radšej povyýšiť Cucurellu ĎAKUJEM, AMEN !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.