Všetko poukazuje na to, že Iniesta po sezóne z Barcelony odíde do Číny. Finále Copa del Rey tak pre Andrésa Iniestu bolo špeciálne. Vedel to on sám, vedeli to aj jeho spoluhráči.

A vzhľadom na to, Leo Messi predviedol krásne gesto. V posledných rokoch je totiž zaužívané, že po trofej pre víťaza Copa del Rey idú spoločne dvaja kapitáni tímu. Výnimkou bol rok 2016, kedy trofej nad hlavu zodvihol celý tím. V sobotu však Messi trval na tom, aby po pohár pre víťaza Kráľovského pohára išiel len sám Iniesta a užil si tak tento moment naplno.

V sezóne 2015/2016 dokázala Barca vo finále pohára poraziť Athletic Club 3:1 a po trofej sa spoločne vybrali Xavi a Iniesta.

Aj v ostatných prípadoch sa z trofeje ako prví tešili dvaja kapitáni. Najprv opäť Xavi a Iniesta a po Xaviho odchode Busquets a Iniesta. Tentokrát vďaka Messimu táto česť pripadla len Andrésovi.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

galibier1

top komentár
52
2018-04-23 12:30:41

uplnou bombou v tomto finale by bolo byvalo keby bol dal Andres gol miesto toho co nastrelil brvno a potom premenil pokutovy kop..hatrick by bol jednym z najkrasich vyvrcholeni tohto finale aj kariery samotneho hraca.(priznam sa ze si nepametam ci Andres dal niekedy za Barcu hatrick)

ximpp

6
2018-04-24 10:13:52

V kategorii dospělých nedal.
Jeho odchod bude pro mě snad ještě bolestivější než Xaviho a Puyola. Takového originálního hráče a skvělého člověka v jednom už mít asi nebudeme.
:-((

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.