Ako uvádza Mundo Deportivo, tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Jorge Sampaoli sa včera stretol s Lionelom Messim, aby sa s ním porozprával o prípravách na majstrovstvá sveta v Rusku.

Podľa katalánskeho denníka sa Sampaoli zaujímal predovšetkým o Messiho zdravie. Pripomíname, že rodáka z Rosaria nedávno trápili svalové problémy, ktoré mu bránili v tom, aby nastúpil do zápasov proti Taliansku a Španielsku. Hráč ho však mal ubezpečiť, že sa cíti čoraz lepšie.

Na stretnutí sa pritom nerozoberali nominácie konkrétnych hráčov, ale všeobecné plány Argentíny a spôsob, akým mužstvo hrá. Noviny Ole takisto dodávajú, že bývalý tréner Seville môže využiť svoj pobyt v Barcelone, aby navštívil Sergia Aguera, ktorý sa v hlavnom meste Katalánska dáva dokopy po tom, čo utrpel zranenie kolena a pred MS vedie súboj s časom.

zdroj: mundodeportivo.com

foto: goal.com

singo1

20
2018-04-24 18:59:34

Hlavne mu mal Leo dohovorit ze treba dybalu

Samm33

-7
2018-04-24 19:37:24

Povedz mi čo tam Dybala vyrieši? :) s Messim si budú neskutočne zavadzat, nakoľko sú podobne typy hráčov. Je to neskutočný talent aj všetko, ale v repre bude stále za tieňom Lea dokedy bude hrať :) potom bude úžasný a bude môcť hrať jeho typickú hru. Skôr by som povedal aby Icardi vymenil Higuaina, nakoľko ten v kľúčových zápasoch na MS zlyháva

Aexon

12
2018-04-24 20:12:39

ja si to viem představit - Messi SOZ - a hrot Dybala + Icardi :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.