Andrés Iniesta odohral svoje posledné El Clásico v kariére. V rozhovore po zápase priznal, že už od finále Copa del Rey má zdravotné problémy. Novinári po remíze s Realom vyspovedali aj Luisa Suareza a Sergia Busquetsa.

Liga bez prehry?

"Dnes sme neprehrali aj napriek tomu, že sme po dlhý čas hrali v oslabení. Je to pozitívna správa. Sme spokojní. Stále môžeme sezónu zakončiť bez prehry."

Čestná stráž pre Iniestu

"Bola to improvizácia."

Zápas

"Tieto zápasy sú také. Intenzívne aj keď sa nehrá o nič. Sú to výnimočné zápasy. Dnešný zápas bol pekný. Remíza je pre nás dobrá."

"Sme rivali, poznáme sa, pretože sme proti sebe odohrali množstvo zápasov. Spoluhráčom želám všetko len to najlepšie."

Posledné Clásico

"Budem spomínať na všetko. Mal som šťastie, že som sa z toho zápasu mohol tešiť aj napriek tomu, že som nebol v najlepšej forme. Sú to výnimočné zápasy, nevyrovná sa im nič."

Zdravotné problémy

"Problémy mám od finále pohára a robím všetko, čo je v mojich silách, aby som v zápasoch hral a mohol sa tešiť do samotného konca."

Luis Suarez

Zápas

"Takto vyzerajú zápasy Barcelony s Realom. Bol to úžasný zápas. Počítali sme s víťazstvom. Dvakrát sme sa ujali vedenia. Vylúčenie Sergiho Roberta nám trochu uškodilo a predovšetkým proti takému súperovi ako je Real Madrid. Odviedli sme skvelú prácu z pohľadu fyzickej pripravenosti a dobre sme bránili. Remíza nie je zlým výsledkom, ak sa pozrieme na to, ako tento zápas vyzeral."

Gólové akcia

"Bol to faul, pretože Varane kontroloval loptu a ja som mu do toho vložil nohu. Rozhoduje však rozhodca. Bol som prekvapený, keď umožnil, aby hra pokračovala."

Sergio Busquets

Zápas

"Aj napriek tomu, že o titule je už rozhodnuté, bojujeme naďalej. Myslím si, že sme odohrali vynikajúci zápas, predovšetkým po vylúčení Sergiho. Mali sme jasnú pozíciu na 3:1. Ak by sme ten gól strelili, rozhodli by sme o zápase."

Rozhodca

"Nevidel som opakované zábery kontroverzných situácií. Na konečný výsledok to nemalo vplyv."

V La Lige bez prehry?

"Prioritou je zisk titulu. Ak sa pri tejto príležitosti prelomia aj nejaké rekordy, o to lepšie, páči sa to každému. Ale počas zápasov myslíte na víťazstvo, nie na rekordy. Nehrali sme už o nič, snažili sme sa vyhrať."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

pedo

15
2018-05-07 12:52:49

Dnes sme na letisku stretli rozhodcu Hernadesa. Povedali sme mu, že mu veľmi ten zápas nevyšiel a on vraj že s pozície sediaceho diváka sa nám ľahko hovorí. Čiaroví rozhodcovia mu tiež nepomohli, najmä pri faule Baleho na Umtitiho.

dalibor

16
2018-05-07 13:29:50

potom nech pískajú rozhodcovia z tribúny...

BayernMunchen

15
2018-05-07 13:33:38

Paci sa im ze Suarez priznal ze to bol faul na Varaneho. Ma gule na to sa priznat, nie ako madridisti, ktori sa ako potkany skryvaju za rozhodcu

NickFury

3
2018-05-07 19:17:09

"Ruka v pokutovém území je penalta. Zahrál jsem rukou, lhal bych, kdybych řekl, že ne. Takže myslím, že to byla penalta. Ale rozhodčí to měl těžké, protože mu výhled zakrývalo mnoho hráčů," řekl Marcelo po zápase s Bayernem.

galibier1

6
2018-05-07 19:45:42

brankovy rozhodca bol od tej situacie mozno max 8 metrov a mal to ako na podnose,uz exkluzivnejsi vyhlad na tu situaciu na stadione nemal nikto.Naco mame potom pet rozhodcov,na ozdobu????

plcd

4
2018-05-08 08:04:25

Môže vidieť rozhodca,ak má zalepené oči bankovkami od Peréza?Vieš,prečo nevie vyhrať "treble"?Lebo nedokáže zaplatiť rozhodcov vo všetkých súťažiach.

123456

0
2018-05-09 19:05:39

Fair Play biela neznáma.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.