V posledných dňoch sa v médiách denne objavuje nespočetné množstvo prestupových špekulácií, z ktorých sa zdá, že Barcelona počas najbližšieho letného prestupového obdobie skúpi minimálne pol Európy. Ponúkame tak súhrn toho podstatného, čo sa za posledných pár dní udialo.

Hirving Lozano

Hráč sa vyjadril k záujmu Barcelony aj Realu Madrid: "Som rád, že sa objavili informácie o tom, že sa o mňa tieto tímy zaujímajú. Musím to vziať s pokojom, teraz sa sústredím na šampionát a teším sa z turnaja." Na otázku, ktorý z tímov by pri prestupe uprednostnil, odpovedal: "Oba."

Arthur

Po troch dňoch prestávky sa hráč vrátil do tréningov. Mundo Deportivo pripomína, že v uplynulý štvrtok Barca a Gremio dospeli k vstupnej dohode a hráč podľa všetkého na Camp Nou prestúpi už počas leta. Nie je vylúčené, že oficiálne potvrdenie prestupu bude známe už dnes. Niektoré brazílske zdroje tvoria, že Katalánci za skorší príchod hráča doplatia o 3 milióny eur navyše. Klub hráča kúpi už 1. júla, ale prestup zaeviduje do ďalšieho účtovného obdobia.

Paco Alcácer

Sport tvrdí, že Barcelona by na predaji hráča chcela zarobiť, ale Alcácer z klubu nechce odísť. Jeho názor by mohla zmeniť lukratívna ponuka - ako po športovej, tak aj finančnej stránke. Je veľmi pravdepodobné, že Španiel strávi v Barcelone predsezónnu prípravu a jeho budúcnosť sa vyjasní koncom júla. Zatiaľ dostal ponuky od Southamptonu a Fenerbahce. Angličania za útočníka ponúkli 20 miliónov eur.

Aleix Vidal

Ak všetko pôjde dobre, hráč môže Barcu opustiť ešte pred začiatkom predsezóny. Vidal má na stole niekoľko ponúk a rád by zostal v Španielsku. Prestúpiť však môže aj do Talianska. Barca by na predaji mohla zarobiť okolo 8 miliónov eur. Denník Mundo Deportivo uviedol, že hráč priznal, že sa môže vrátiť aj do FC Sevilla. Barcelona sa však domáha prestupovej sumy na úrovni 12 miliónov eur, no Andalúzania ponúkli len 7.

André Gomes

Valencia s Barcelonou rokuje o hosťovaní. Lepšie ponuky bohužiaľ chýbajú a preto klub túto ponuku zvažuje. Radšej by však Portugalčana predal za sumu 30 miliónov eur. Je však možné, že Valencia bude chcieť hráča na hosťovanie vziať len vtedy, ak pokryje len jeho mzdové náklady. Barca však hosťovanie odsúhlasí len za podmienok, že Valencia pokryje všetky náklady súvisiace s prestupom.

Frenkie de Jong

Po niekoľkých stretnutiach hráč súhlasil s prestupom. Barcelona sa musí rozhodnúť, či hráča kúpi teraz alebo počká do ďalšej sezóny. Ajax však hráča teraz nechce predávať, ale Katalánci na prestup veľmi tlačia, pretože súhlas hráča už majú.

Jasper Cillessen

O brankára mal záujem Liverpool, ale nevylučuje sa prestup ani do Arsenalu či Chelsea. Jasper má však až 60 miliónovú odstupnú klauzulu a jeho odchod je preto nepravdepodobný.

Yerry Mina

Kolumbijčan chce v Barcelone zostať, ale klub si ho v súčasnej situácii nemôže v kádri ponechať. Barcelona chce využiť dobré výkony hráča na MS v Rusku pre vyjednanie vyššej prestupovej ceny. Záujem o stopéra majú Borussia Dortmund a Fenerbahce.

Marlon Santos

Barcelona rokuje o predaji hráča s West Hamom a rokovania sú vo finálnej fáze. Katalánci by na predaji hráča mali slušne zarobiť. V minulosti za neho zaplatili 6 miliónov eur.

Lucas Digne

Katalánci obrancu nechcú predávať, ale Francúz chce odísť kvôli tomu, že nehráva často. O obrancu má veľký záujem Juventus.

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: mundodeportivo.es

JURITO

22
2018-06-25 13:21:20

Niektoré tímy dôkazu predávať priemerakov za vysoké sumy a keď čítam tie ponuky na barca hráčov to je smiech xD

Teo07

-9
2018-06-25 14:18:28

Tak po stýkrát. Barcelona je cieľová stanica!!! Vrchol kariéry, kam sa prestupuje na najvyššej úrovni a za najvyššiu cenu! Chápeš? Z Barcelony sa odchádza za tretinové ceny, častokrát zdarma, Barça si to môže dovoliť, tak to funguje vo veľkokuboch. Neymar bola výnimka. Tie nezmysly o predávaní hráčov Barcelony za sto miliónov sú len nezmysly.

JURITO

12
2018-06-25 15:36:24

A real nie je velkoklub a vrchol kariéry? A predsa dôkazu predávať priemerakov za nadštandardne sumy

erdzo

5
2018-06-25 13:37:31

Mierne mimo tému. Aký bol včera výkon Minu?

Messinkko

15
2018-06-25 13:41:12

Mne sa jeho výkon celkom páčil :
Gólová hlavička
Eliminoval Lewandovského - vo vzduchu
Zhrnutie :
(Nad) priemerný výkon (Ale celkovo sa mi štýl Kolumbie veľmi páčil

bulldozer

8
2018-06-25 13:40:52

Z Hirvinga nic, nie je miesto pre zahranicneho hraca, Paco sa neoplati predat ani za 30, skleneny Thiago sa neoplati kupit za 70. Na Vidalovo miesto mame dalsich 2, takze sa oplati predat i pod cenu.

DonAndres8

3
2018-06-25 14:06:00

takže tu je môj sumár od konca ligovej súťaže

ŠPEKULÁCIE O PRÍCHODOCH:
brána: Vicente GUAITA
obrana: Clement LENGLET, Héctor BELLERÍN, Matthijs DE LIGT, David ALABA, Thilo KEHRER, Kostas MANOLAS + Marc CUCURELLA, Sergi PALENCIA, MARLON Santos
záloha: Christian ERIKSEN, ARTHUR, Ángel DI MARÍA, Adrien RABIOT, Miralem PJANIĆ, Frankie DE JONG, THIAGO Alcântara, İlkay GÜNDOĞAN, SERGEJ Milinkovic-Savic, Paul POGBA, N'Golo KANTÉ + Carles ALEÑÁ
útok: Cristian PAVÓN, Mohamed SALAH, Hirving LOZANO, Xherdan SHAQIRI + JOSÉ ARNÁIZ

a pridávam aj

ŠPEKULÁCIE O ODCHODOCH:
brána : Jasper CILLESSEN
obrana: Lucas DIGNE, Aleix VIDAL, YERRI MINA, David COSTAS, DOGLAS + Marc CUCURELLA, Sergi PALENCIA, MARLON Santos
záloha: ANDRÉ GOMES, RAFINHA, Sergi SAMPER
útok: Ousmane DEMBÉLÉ, PACO ALCÁCER, MUNIR El Haddadi + JOSÉ ARNÁIZ

zabudol som na niekoho?

bulldozer

3
2018-06-25 14:30:09

Este prichod do zalohy: Nabil Fekir, Alex Golovin, Juan Mata a odchod Rakitic.

jokerito

7
2018-06-25 15:44:44

Ak mám byť úprimný, v článku má žiadne meno nenadxchlo...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.