Na tlačovej konferencii pred zápasom Španielska s Chorvátskom si pred novinárov sadol Sergio Busquets. Vyjadril sa napríklad k Luisovi Enriquemu ako trénerovi Španielska, situácii Jordi Albu či porovnávaniam Lea Messiho s Lukom Modričom.

Absencia Jordiho Albu

"Na reprezentačných zrazoch bol prítomný veľmi dlho a keďže je to môj spoluhráč, tak mi chýba. Zvykol som si na neho. Je skvelým hráčom, ale rozhodnutie je na trénerovi a musíme to rešpektovať. Jordi sa s určitosťou bude chcieť do reprezentácie dostať opäť a bude pracovať, aby sa tak stalo. Byť v repre je privilégium."

Štýl reprezentácie pod Luisom Enriquem a Lopeteguim

"Veľa rozdielov nie je. Systém je viac menej podobný, hráči tiež. Je však priskoro na hodnotenie. Samozrejme, že predtým sme už spolupracovali a preto bolo pre mňa jednoduchšie prispôsobiť sa teraz práci s novým trénerom. Podstatné je, že reprezentácia si udržiava svoju úroveň. Samozrejme, na najdôležitejšom turnaji sme na tejto úrovni neboli, ale dúfam, že budeme pokračovať vo výkonoch ako na Wembley."

Zásady Luisa Enriqueho

"To, čo sa deje v šatni, zostáva medzi nami. Veľa sa toho hovorilo na mnohé témy, ktoré neboli pravdivé. Všetko to, čo urobí, čoho následkom bude ešte viac profesionality a budeme tak lepšími, veľmi radi privítame."

Úloha druhého kapitána v reprezentácii

"Byť kapitánom záleží od počtu odohraných zápasov a ja som v tejto chvíli druhý. Tento proces trval dlhé roky. Predtým som bol štvrtým kapitánom, ale dvaja hráči v reprezentácii skončili. Pravda je taká, že cítim, že si ma cenia a rešpektujú ma, teším sa z dôvery spoluhráčov. Som na to hrdý, že môžem svoju krajinu reprezentovať."

Individuálne ceny

"Messi je už dlhé roky najlepším a to sa nezmení ani vtedy, keď odíde na dôchodok. Je hráčom, ktorý kontroluje všetky rekordy. Podľa mňa je najlepší, hoci neviem, čo sa pri týchto oceneniach berie do úvahy. Modrič je fantastický, ale s Messim sa nemôže porovnávať. S Messim sa nemôže porovnávať nikto."

Chorvátsko

"Tá reprezentácia má veľmi vyrovnaný káder a je veľmi dobrá. Zaslúži si na MS vyhrať. Z individuálneho hľadiska má takých hráčov ako Modrič či Rakitič, ktorí sú kľúčovými elementami tohto tímu. Pôjde o ťažký zápas, ale v prvom kole chceme získať 6 bodov."

Liga Národov

"Z perspektívy hráča si myslím, že ide o veľmi ťažký a prestížny turnaj. Po poslednom zápase sme mali veľmi málo času na regeneráciu a súper má prevahu, pretože hral jeden priateľský zápas a my oficiálny. Ide však o jediné mínus turnaja. Skupiny sú veľmi vyrovnané a zápasy zaujímavé."

zdroj: as.com marca.com sport.es
foto: fcbarcelona.com

vondeylen

8
2018-09-11 10:14:02

..svätá pravda..budem sa opakovať,ale znovu musím napísať,že mi bol futbal ukradnutý, kým som neuvidel Messiho...je neporovnateľný..

rendydutson

-6
2018-09-11 12:55:10

Presne aj moj pripad, kym som nevidel hrat messiho, tak mi bol futbal ukradnuty.

ximpp

1
2018-09-11 13:27:18

To je pěkné, já se o fotbal vždy zajímal a také jsem se s ním i nějakou dobu živil. Poté co jsem uviděl Pepovu Barcu jsem pochopil, že se zde jedná o úplně jiný sport a poté, co jsem uviděl Messiho jsem zase pochopil, že takový hráč tu ještě nikdy nebyl a nevěřím, že někdy bude. jen si přát, ať hraje dlouho, pak nám asi nezbude, než se dívat jen na staré záběry. :-(

Bachy

3
2018-09-11 10:19:53

https://www.youtube.com/...

Bachy

0
2018-09-11 10:20:37

Myslím že toto video by si zaslúžilo byť videom dňa...

LaBrie

0
2018-09-11 12:22:58

Jednoducho nadhera. Len nech trva este dlho.....

Lionelko

0
2018-09-11 12:48:33

Úžasné video

Zmazaný užívateľ

-2
2018-09-11 11:58:45

Tak. A k nadpisu netreba nic dodavat. Je absolutne vystizny.

fofo112

0
2018-09-11 12:50:37

Famozna futbalová mágia v podaní futbalového gentlemana LM10 je nezabudnutelná na dlhé roky Leo je len jeden.

Jestper9

4
2018-09-11 14:12:55

Kym som nevidel messiho mi bol futbal ukradnuty... tak potom sa k futbalu netreba vyjadrovat a hlavne porovnavat messiho s inymi hracmi ci nadavat na ronalda. lebo vlastne sa do futbalu nevyznate... ste fanusikovia hraca, ktoremu sa dari a jeho osobnosti a nie sportu. to je ako s connorom mcgregorom a fandenim bojovim sportom. u neho sa to zacina aj konci, lebo je medialne v laufe

Barca_kingL10M

2
2018-09-11 14:36:54

Futbal bez neho si neviem predstaviť pred ním som poznala aj Ronalda aj Neymara ale keď som uvidela Lea tak hneď som vedela komu chcem fandiť celý život visca el Leo krajšia mágia od tej jeho neexistuje

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.