Podľa Katalánskeho denníka SPORT, Barcelona B má už nového trénera. Stal sa ním hráč Dream Teamu Johana Cruyffa - Eusebio Sacristán.

V piatok podvečer sa v sídle klubu konalo stretnutie zástupcov klubu a túto správu už možno potvrdiť. Eusebio prijal výzvu prebrať rezervu Barcelony po odchode Luisa Enriqueho z postu trénera. Rodák z Kastílie a Leonu bol zvolený po niekoľkých dňoch špekulácií. V súčasnosti už chýba len podpis zmluvy.

Bude to ďalšie dobrodružstvo Eusebia s klubom zo Segundy División. Na konci sezóny 2008/2009 totiž nahradil v tíme Celta Vigo Pepeho Murciu. Eusebio potom Celtu trénoval celú sezónu a so svojim tímom vybojoval 12. miesto.

V štruktúrach Barcelony sa objaví po druhý krát v jeho kariére, nakoľko bol v rokoch 2003-2008 asistentom Franka Rijkaarda pri prvom tíme.

V posledných dňoch sa často hovorilo o tom, že trénerom Barcy B môže byť Raúl Agné, Óscar García, Philip Cocu, Lluís Carreras či Juan Carlos Unzué, ale nakoniec dostal dôveru tento bývalý hráč klubu.

Rezerva Barcelony si v tomto ročníku Segunda División nevedie vôbec zle, keď aktuálne okupuje tretiu pozíciu so 68 bodmi a do konca ligového ročníka zostáva už len jedno kolo.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.