Seydou Keita je v Barcelone šťastný a preto sa aj napriek množstvu ponúk, ktoré sa mu hrnú z iných klubov, nemieni z Barcelony sťahovať.

Malijčan je aj po skončení sezóny ešte stále v hlavnom meste Katalánska. O niekoľko dní však odletí k svojej rodine do Bamako, kde ho netrpezlivo očakávajú všetci na čele s jeho takmer 100 ročnou babičkou. Africký hráč si tak dovolenku naplno vychutná po dlhej a vyčerpávajúcej sezóne.

Medzi klubmi, ktoré mali o Seydoua najväčší záujem sa už pred koncom sezóny spomínal najmä Bayern Mníchov. Do dnešného dňa však neprišla žiadna konkrétna ponuka. Aj keby prišla, Keita z Barcy nechce v žiadnom prípade odísť, práve naopak, chce dres Blaugrana obliekať aj v nasledujúcich sezónach.

Malijčan si však je vedomý toho, že vybojovať miesto v základe s konkurenciou ako Xavi, Iniesta a Busquets nebude ľahké. Keita otvorene priznáva, že v prvom tíme by mali hrať hlavné husle práve oni, lebo sú jednoducho lepší ako on sám. Každopádne, Keita sa v Barcelonskom drese objavil až v 56 zápasoch, v ktorých strelil 6 gólov - 3 v lige, 2 v Kráľovskom pohári a jeden v Lige Majstrov. Je pozoruhodné, že v každej sezóne v Barcelone strelil po 6 gólov.

Stručne povedané, ak sa Barcelona Keitu rozhodne nepredať, sám hráč o odchode ani len neuvažuje.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.