Kúpa stopéra nie je v tomto prestupovom období prioritou, pretože do prvého tímu prestupuje z rezervy klubu obranca narodený v Banyoles - Andreu Fontás.

V Barcelone v súčasnosti pracujú na nových posilách, ktoré by mali do hlavného mesta Katalánska doraziť v priebehu tohto leta, no všeobecne sa neočakáva príchod obrancu. Jediný obranca, ktorý v lete klub opustí je Gabriel Milito. Otázkou je kapitán tímu Carles Puyol, ktorý je po operácii a všetci sa na jeho návrat na trávniky spoliehajú. Očakáva sa takisto príchod stopérov z B-tímu, Andreu Fontása a Marca Bartru.

V každom prípade si môže Andreu vyberať aj z množstva iných ponúk či už priamo zo Španielska alebo zo zahraničia. Tieto ponuky však agent hráča - Rafael Anquita - neberie do úvahy. Sám hráč chce svoju kariéru naplno rozvíjať práve v Barcelone a najmä potom, čo bol prednedávnom informovaný, že FC Barcelona s ním od budúcej sezóny počíta ako s hráčom prvého tímu. Andreu už koniec tejto sezóny strávil s prvým tímom, no nehral a inak tomu s veľkou pravdepodobnosťou nebude ani na začiatku tej nasledujúcej.

Fontás má s Barcelonou platnú zmluvu ešte na ďalší rok, teda do júna 2012. Predstavitelia klubu sa však s agentom futbalistu za účelom predĺženia zmluvy určite spoja. V prípade nezhody však môže Fontás rokovať s inými klubmi už od januára budúceho roku. Barca sa týmto rizikám chce vyhnúť. V Barcelone je Fontás veľmi ceneným hráčom a preto sa v prípade predĺženia zmluvy neočakávajú žiadne problémy.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.