Barcelonskí legionári z Argentíny a Brazílie spolu s hráčmi, ktorí reprezentujú Španielsko do 21 rokov, sa v lete predstavia na turnaji Copa América a Majstrovstvách Európy do 21 rokov.

Zatiaľ čo niektorí hráči Barcy už dávno dovolenkujú (španielski reprezentanti) a ďalší sa na dovolenku v najbližšej dobe chystajú (Afellay z Holandska), sú tu aj takí, čo sa počas leta so svojimi národnými tímami zúčastnia na významných podujatiach. Dokopy 10 hráčov Barcelony bolo vybraných pre nadchádzajúce turnaje Copa América a Majstrovstvá Európy do 21 rokov.

Argentínsky tím sa stretne v stredu

Leo Messi, Javier Mascherano a Gabriel Milito po poldruha týždňovom oddychu cestujú v stredu do Argentíny na nadchádzajúce majstrovstvá Copa América, ktoré sa budú konať práve v Argentíne (1. – 24. júla). Ani jeden z nich sa nepredstavil v nedávnych priateľských zápasoch.

Alvés a Adriano s tímom Brazílie

Po priateľských zápasoch s Holandskom a Rumunskom oznámil brazílsky tréner Mano finálnu zostavu 22 hráčov pre blížiace sa majstrovstvá Copa América. Dani Alvés a Adriano sa budú snažiť obhájiť titul, ktorý Brazília vyhrala v roku 2007.

Reprezentanti do 21 rokov cestujú do Dánska

Bojan, Jeffren a hráči B- tímu Thiago, Montoya a Miño pocestujú v stredu do Dánska, kde budú reprezentovať Španielsko na Majstrovsvách Európy do 21 rokov. Tím vedený Luisom Millom vybehne na trávnik už v nedeľu proti mladíkom z Anglicka. Na základe výsledkov z turnaja sa budú udeľovať miestenky na Olympijské hry 2012 v Londýne.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.