Lionel Messi by dnes možno nebol v Barcelone, keby nebolo Tita Vilanovu.

"Tito bol v chúlostivom štádiu a Leo nebol presvedčený o svojom zotrvaní," povedal Jordi Roura, v tom čase Titova dvojka, pre Radio Kanal Barcelona. "Stretli sa a hoci som tam nebol, viem, že strávili niekoľko hodín rozprávaním. Messi sa rozhodol zostať a my dúfame, že to tak zostane ešte mnoho ďalších rokov."

Roura taktiež pochválil Vilanovu a prezradil prečo bol špeciálnym trénerom pre Barcelonu. "Bol veľmi jednoduchou, priamou osobou," povedal Roura. "Mal veľkú osobnosť a veľa ukazoval svojou tvárou. Myslím si, že kvôli tomu bol špeciálny."

Barcelona s touto dvojicou uzavrela neuveriteľnú sezónu so ziskom 100 bodov, na čo si Roura pochopiteľne pamätá. "Bola to ťažká sezóna," vysvetlil Roura. "Dosiahli sme niečo nevídané a dúfame, že sa to nebude opakovať. Veľa vecí sa zišlo a to, čo sme dosiahli, bolo vďaka obrovskému nasadeniu a kapacite hráčov, čo je ťažké dosiahnuť."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Rasto

top komentár
52
2019-04-26 22:15:39

Títo bol pán tréner a veľký sympaťák. Škoda, že odišiel tak mladý.

Samm33

18
2019-04-26 23:16:46

Za jeho čias sme hrali taktiež veľmi pekný futbal :) je ho veľká škoda

Jestper9

-17
2019-04-27 00:08:38

Dosiahli sme nieco nevidane a sugame, ze sa ro nebude opakovat? Bud zly preklad, alebo je kkt co si hreje ego a nie je narcelonosta, ale egocentrik.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.