Luis Suarez má z návratu do hry po operácii kolena veľmi veľkú radosť. Útočník prišiel o účasť vo finále Copa del Rey kvôli poranenému kolenu a teraz sa vracia opäť na trávniky. V priateľskom zápase svojej reprezentácie proti Paname dokonca strelil pekný gól z priameho kopu.

Návrat na trávniky

"Dokonca aj keď hovoríme o príprave pred tak dôležitým turnajom ako Copa America, ľuďom je vždy dobré dopriať radosť ako výsledkom, tak aj gólom. Som veľmi spokojný. Vedel som, že s časom a prácou sa dostanem na Copa America. Teším sa z návratu do hry, opäť sa cítim dobre a adaptujem sa v tíme."

Noví hráči v repre

"Myslím si, že niekto, kto je v reprezentácii niekoľko rokov, musí sa pokúsiť akceptovať svoju úlohu. Máme zmes skúseností a mladosti. Niektorí naši hráči už hrali na medzinárodnom turnaji, napríklad na Majstrovstvách sveta. Nových hráčov musíme podporiť a snažiť sa pochopiť, že niekedy to nemajú jednoduché. Každý deň na zraze vidia, že aj napriek tomu, že sme v národnom tíme dlhé roky, sme takisto normálnymi členmi tímu ako ktokoľvek ďalší."

Pozícia Uruguaja na Copa America

"Rešpektujeme súperov, ale máme veľkú radosť z hry v reprezentácii a áno, sme jedným z kandidátov na víťazstvo. Sme Uruguajčania, tento turnaj sme vyhrali najviac krát v histórii. Súperi budú mať pred nami rešpekt, ale zápasy sa hrajú na trávniku vďaka hre. Vďaka tímovej hre chceme naplniť náš spoločný sen."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

marke7

0
2019-06-09 08:10:40

OT: VVD je dle bookmakerů, již před Messim co se týče získání zlatého míče.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.