Brazílčan Ronaldo Nazario de Lima poskytol rozhovor pre madridský denník Marca, v ktorom hovoril o rivalite Canarinhos s Argentínou a takisto chválil kapitána Albicelestes Lea Messiho.

Ronaldo v rozhovore hovoril na tému možného zápasu medzi Brazíliou a Argentínou v semifinále Copa America: "Myslím si, že táto rivalita má za následok, že obe reprezentácie sú oveľa lepšie. Konkurencia je príčinou, že jedno mužstvo chce byť lepšie od druhého. Je to zdravé. Okrem futbalu nemám proti Argentíne nič. Z tejto krajiny mám mnoho priateľov, bol som tam neraz," povedal.

Brazílčan zároveň zložil poklonu Leovi Messimu, ktorý včera oslávil 32 rokov: "Predovšetkým by som mu rád pogratuloval k narodeninám a aby žil aj ďalších 100 rokov. Čo mu ešte môžem popriať? Aby hral po celý život! Myslím si, že Leo je hráčom, ktorý robí ľudí šťastnými," uviedol.

Legendárny útočník zároveň zdôraznil, ž hrať za klub a za reprezentáciu je niečo úplne iné: "Myslím si, že porovnávať tieto dve veci je nespravodlivé. Keď hrá v Barcelone, dennodenne trénuje so spoluhráčmi, má väčší pokoj a vďaka tomu môže rozvíjať svoju hru. Nemyslí si však, aby mal iné úmysly. Som presvedčený, že Leo chce dať reprezentácii len to najlepšie a preto sa tak obetuje. Vo veku 32 rokov sa mohol vzdať svojho pôsobenia na Copa America a aj napriek tomu sa zriekol dovolenky, aby sa opäť vrátil do reprezentácie a pokúsil sa získať trofej, ktorú sa Argentíne nepodarilo vyhrať už mnoho rokov," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

LaBrie

39
2019-06-26 11:17:15

Pekne to povedal...

Didalop

2
2019-06-26 12:27:22

Ronaldo vs neymar. Prvy hral futbal, mal tazke zdravotne komplikacie, ale makal a vyhral 2krat MS. Druhy saskuje a klame.

Oleguer23Legend

6
2019-06-26 16:52:39

Hneď mi bolo jasné, že to nepovedal Cristiano :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.