Uruguajský stredopoliar v službách Juventusu Turín Rodrigo Bentacur sa ocitol v hľadáčiku viacerých veľkoklubov vrátane FC Barcelona či Manchestru City. Informuje o tom La Gazzetta dello Sport

Ak sa naplní správa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport o záujme FC Barcelona o Rodriga Bentacura, uruguajský záložník by sa mohol stať v Katalánsku nástupcom Sergia Busquetsa. Predstavitelia úradujúcich španielskych šampiónov by sa o jeho zisk mali usilovať už počas nadchádzajúceho letného prestupového obdobia. 

Ďalším klubom, ktorý má chcieť získať do svojich radov perspektívneho Bentacura, je Manchester City. Hráč sa podľa všetkého zapáčil samotného manažérovi Pepovi Guardiolovi. 

Dvadsaťdvaročný futbalista patrí medzi najvyzdvihovanejších hráčov súčasnej európskej futbalovej scény a v predchádzajúcich ročníkoch predstavoval kľúčový aspekt projektu Juventusu Turín. Jedným z dôvodov, prečo sa však mohutne diskutuje o jeho odchode, sú nezhody s trénerom Mauriziom Sarrim. Talian postavil Bentacura v súčasnej sezóne len do siedmich duelov a iba v troch z nich ho zaradil do základnej jedenástky. 

Zdroj: sport
Foto: sport

mikimi122

13
2019-11-02 09:25:58

Nástupca Busiho :D De Jong je akože naozaj potom nastupca Rakiho aj napriek tomu, že sa celý čas sťažuje na to, že lepšie sa mu hra na DM. Ja som to chapal, že De Jpng nahradzuje Rakiho len dočasne kým mu neuvoľní miesto na DM Busi. Mne sa už naoozaj zdá, že oni cez leto budu kupovať ďalších založnikov a to aj napriek tomu, že už mame na poradovniku Puiga, Collada a Aleňu. Prave Puig a Aleňa by mali nahradiť postupne dvojicu Raki, Vidal.

maryann

2
2019-11-02 13:42:22

Jasne potrebuje Valverde dalsich stredopoliarov- na lave kridlo,mame tam len Griezzmanna....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.