V Anglicku sú aj naďalej presvedčení, že Lionel Messi môže čoskoro odísť z La Ligy. V dnešnom vydaní o tom píše denník The Sun.

Hoci hviezdny Argentínčan v lete ostal v Barcelone, podľa spomenutých novín je v hre prestup počas nasledujúceho zimného obdobia. The Sun píše o ponuke v hodnote od 55 do 60 miliónov eur, teda výrazne pod hodnotou jeho výkupnej klauzuly (700 miliónov eur).

Katalánske Mundo Deportivo uvádza, že takáto operácia je mimoriadne nepravdepodobná. Jedným z dôvodov sú blížiace sa prezidentské voľby, ktoré sa majú uskutočniť práve začiatkom ďalšieho roka.

The Sun však na druhej strane spomína aj možnosť zahrnúť do prestupu mladíka Erica Garcíu, o ktorého sa Barca dlhšie zaujíma. Ide o stredného obrancu, ktorý sa trénerom katalánskeho tímu mimoriadne pozdáva. 

Zároveň je dôležité dodať, že podľa samotného Messiho jeho budúcnosť závisí od inštitucionálnych zmien. Do veľkej miery tak zavážia voľby, pričom viacerí kandidáti vrátane Víctora Fonta už predstavili konkrétne reformy, ktoré by sa Argentínčanovi mohli páčiť.

Zdroj: md
Foto: md

Diskusia

4 komentáre
Erikseman Premium
2020-11-19 12:22:06
Môjho názoru tu Leo ostane do konca kariéry
2020-11-19 12:49:48
Messi je rodinný typ a nebude svoju ženu a deti trápiť totálnou zmenou života, odchodom z nádhernej slnečnej Barcelony, do hnusného, upršaného Manchestru. Ešte keď má 34 rokov. A peniaze už u neho majú nulovú hodnotu. Plus je stále hráčom, akého nemá žiadne mužstvo na svete. Takže ani nové vedenie Barcelony nebude chcieť jeho odchod. Spokojní budú všetci. :-)